• PS4

Marvel's Spider-Man

DATUM IZLASKA: 7.9.2018.

IZDAVAČ: Sony

DEVELOPER: Insomniac

ŽANR: Akcijska avantura

Spider-Man zaključio Sonyjevu konferenciju fantastičnim prikazom igre

Skoro devet minuta gameplay nirvane.

Napisao  Utorak, 13 Lipanj 2017

Iako je sama konferencija bila kraća od očekivanog, Spider-Man je na kraju Sonyeve pressice oduševio s novim (poduljim) trailerom u kojem se vide mnogi zanimljivi elementi. Neki elementi podsjećaju na prvu izuzetno uspješnu akcijsku igru baziranu na stripu, odnosno cijeli Arkham serijal. Tako imamo šuljanja po visokim mjestima, skidanje neprijatelja jednog po jednog s visine, korištenje okoliša, kao i ono najbitnije - izuzetno fluidan i zabavan combat.

Naprosto je milina gledati Spideya u pokretu kako tečno izvode razne akrobatske poteze kombinirajući ih sa svojim poznatim mrežicama. Iako je ton drugačiji od mrkog, tmurnog i ozbiljnog Batmana, Spidey oduševljava svojom lakoćom, vedrinom i onelinerima. Iako igra donekle asocira na spomenuti Arkham serijal, dovoljno je drugačija da stvori svoj identitet. Grad, borba, skakanje, korištenje okoliša, sve je apsolutno prekrasno, fluidno i zabavno. Ako će ovako izgledati i kada izađe, Insomniac Games je odradio odličan posao.

Osim samog Spidera, od poznatih likova srećemo i Kingpina, odnosno Wilsona Fiska. Na kraju videa se javlja i "drugi" Spider-Man, Miles Morales, tako da nas baš zanima da li ćemo možda igrati i kao Pete Parker i kao Miles?

Jedina loša vijest u svemu ovom je, nažalost, datum izlaska koji je neodređeno zakazan za 2018.

 

Zero
2017 Lip 13 02:52:41 PM
Insomniac će napraviti igru kakvu Spidey zaslužuje, nakon jako dugo vremena. Odlično režirana akcija. Neke će možda iznervirati QTE, ali Spiderman jednostavno mora biti na otvorenim prostorima zbog slinganja, a tu je teško držati napetost samo igrinim mehanikama. Nadam se i dobrim boss borbama.
CroZac_Drake
2017 Lip 13 08:11:54 PM
Sve stvarno dobro izgleda, ugodno sam iznenađen, ali ono što me se najviše dojmilo jedan je mali detalj pred kraj kad se Spidey vine u zrak i vidimo koliko je NY zapravo ogroman... dobro, teško je možda reći ogroman obzirom da se ne vidi čitava mapa, ali onda barem prilično vjerno dočaran svojim napučenim zgradama koje će, nadam se, poslužiti kao fantastičan poligon za slinganje po ulicama grada. Nadam se samo kako će biti raznovrsnosti u lokacijama i paleti boja jer ne bi htio da sve izgleda kao i u ovom videu. Ali već ovo malo što smo vidjeli daje naznaku kako će igra utilizirati najbolje od Rocksteadyjevog Batmana, ponajviše u vidu combata, a siguran sam da će uvesti i nešto svoje. Ono što je novo u odnosu na Batmana je dinamika čitave igre gdje imamo Spideyja koji je puno agilniji, okretniji i brži lik koji lakše doseže neke više visine i krovove zgrada.
Ako uspiju u utiliziranju svih sitnica i najbitnije, pogode atmosferu lika, ali i grada... imamo pravi hit.
Ulogiraj se da bi komentirao.

Gamer on budget

  • 1