Tim Schafer uvjeren kako će heavy metal ep Brütal Legend 2 jednog dana ugledati svjetlo dana

Tim Schafer se na ovogodišnjem E3 pojavio zajedno s glumačkom i zvijezdom Brütal Legenda Jackom Blackom, što je potaklo brojne upite radi li se na nastavku ove gaming heavy metal ode.

Napisao  Četvrtak, 15 Lipanj 2017

Brütal Legend je izašao davne 2009. Za PlayStation 3, Xbox 360 i kasnije PC, te je osim vrlo dobrog gameplayja ponudio i ogroman soundtrack ispunjen raznim metal (pod)žanrovima, legendarnim pjesmama i pojavom heavy metal legendi poput Ozzyja, Lemmyja, Roba Halforda i drugih.

Nažalost, igra nije baš zadovoljila apetite izdavača Electronic Artsa, pa je razvoj mogućeg Brütal Legenda 2 otkazan u fazi planiranja.

U međuvremenu, štošta se promjenilo. Double Fine je izrastao u studio koji se uz pomoć javnog financiranja putem Kickstartera i Figa može pobrinuti za vlastite projekte, čemu je primjer i novi Psychonauts 2.

Tako je na pitanje publike o Brütal Legendu 2 Tim Schafer odgovorio: „Jednog dana napravit ćemo tu igru. Ovo nije čvrsto obećanje, ali je definitivno čvrsta namjera.“

Brütal Legend, zajedno sa velikim soundtrackom, nije bila jeftina igra i čak i uz pomoć javnosti, u Double Fineu bi morali uložiti i vlastitih sredstava. Ipak, dobra je vijest čuti Schafera kako nije zaboravio na metal i Brütal Legend odiseju.

Fenix
2017 Lip 16 09:43:48 PM
test
Ulogiraj se da bi komentirao.

Gamer on budget