Halo 6 nećemo skoro vidjeti, a kamoli zaigrati!

Potajno smo se nadali da bi nas Microsoft i 343 Industries mogli iznenaditi nekakvim kratkim teaserom na samome kraju konferencije, ali nažalost od toga ništa. Umjesto toga gledali smo hrpu indie naslova.

Napisao  Utorak, 20 Lipanj 2017

Iako je realno Microsoft prikazao hrpu igara na svojoj konferenciji izostala je najava AAA igara. Velikih, pravih igara kako ih volimo zvati zaista nije bilo puno. Pomalo možda i nerealno nadali smo se kratkom teaseru i najavi za Halo 6. Naravno, od toga nije ništa bilo. Dodatno je svaku nadu ugasio šef Xbox divizije Phil Spencer koji je rekao da samo Gearsi i Halo ne čine Xbox igre. Iako bi se o tome dalo raspravljati svejedno smo se svi pitali na čemu to radi 343 Industries koji je nakon odlaska Bungiea preuzeo rad na Halo serijalu. Danas smo dobili možda malo jasniji odgovor jer znamo na čemu 343 ne radi. Kako su sami izjavili Halo 6 još nije niti u planu i ne trebamo se skoro nadati bilo kakvim vijestima. Niti na Gamescomu ili PAX-u.

Vjerujemo da u pitanju nije nikakva "patka" za novinare, nego se jako šuška da 343 Industries radi na velikom novom IP-u. Spominje se čak na redizajniranom Scaleboundu koji bi mogao možda dosta podsjećati na PlayStation hit Horizon: Zero Dawn. Nedavno je izašao i oglas da 343 Industries treba nove zaposlenike za rad na novom AAA projektu. Nadamo se svi skupa da ćemo uskoro barem dobiti informacije na čemu radi 343 Industries jer nekako smo mišljenja da će teško Microsoft prodati Xbox One X konzolu bez pravih, velikih AAA igara.  

 

Nema komentara (još)!
Ulogiraj se da bi komentirao.

Gamer on budget

  • 1