Prerada prvog Half Lifea ponovno odgođena

Studio Crowbar Collective je ponovno razočarao fanove koji željno iščekuju preradu Half Lifea.

Napisao  Utorak, 20 Lipanj 2017

Black Mesa, komercijalni mod Half Lifea 1, koji je ustvari prerada od strane grupe zaljubljenika i fanova prve HL igre, odgođen je sve do prosinca ove godine. Autori su zauzeti dovršetkom Black Mese još od 2015. godine, točnije trenutno i dalje naporno rade na rekreaciji izvanzemaljskog Xen područja igre.

Nesretna vijest stigla je na Steam stranicama igre, zajedno sa par slika koje prikazuju upravo ova područja na kojima rade. U studiju ističu kako je ovo zadnja moguća odgoda i kako ne žele kompromitirati kvalitetu Half Lifea.

Kao dodatak izjavi, autori su potvrdili kako igra sada u potpunosti podržava dinamička svjetla, popravljen je kontrast boja i neke animacije držanja oružja.

Black Mesa je formalno u izradi od 2012. godine, nakon što su autori izdali nekompletnu besplatnu raniju verziju igre. Trenutna, mnogo naprednija verzija prodaje se za 20 eura na Steamu.

jeedah
2017 Lip 20 10:16:06 PM
Nema veze ionako nas svaki novi fps koji izade podsjeti na Half Life pravog oca modernog fps zanra i igre koja je tehnicki besprijekorna i ne moze joj parirat nijedna moderna igra. Ajde mi navedi jednu novu fps igru di mozes sa limenkom iz kosa za smece pogodit neprijatelja u glavu.
member
2017 Lip 20 11:12:09 PM
Deus Ex: Mankind Divided.
Chono7
2017 Lip 21 12:18:39 AM
A nista, cekamo prosinac i onda jos jedan maraton kroz sve avanture Freemana
Ulogiraj se da bi komentirao.