• PS4

Skull & Bones

DATUM IZLASKA: Jesen 2018.

IZDAVAČ: Ubisoft

DEVELOPER: Ubisoft Singapure

ŽANR: Akcijska avantura

Ubisoftova piratska igra Skull & Bones imati će punokrvnu narativnu kampanju!

Ubisoft je na E3-ju predstavio svoj novi IP pokazavši samo multiplayer, pa smo pomislili da će Skull & Bones biti samo multiplayer naslov. Na sreću, prevarili smo se.

Napisao  Nedjelja, 25 Lipanj 2017

Moramo priznati da nas je Ubisoft na E3-ju prilično iznenadio te je po mnogima imao najbolju konferenciju. Skull & Bones je svakako naslov koji nas je zaintrigirao s obzirom da je većina nas voljela Assassin's Creed: Black Flag upravo zbog plovidbe po moru, pomorskim bitkama i pjevanju posade u smiraj dana. Ubisoft je prepoznao što igrači žele, pa nam je odlučio servirati igru koja se kompletno temelji na piratskom životu i pomorskim bitkama.

Na E3-ju smo vidjeli prikaz multiplayer napucavanja, dok o kampanji nije bilo niti riječi. Ipak, za sve nas i vas koji volimo kampanje stiže odlična vijest. Igra će imati punokrvnu kampanju koja neće biti samo tu radi reda, nego ćemo u njoj upoznati se i boriti s poznatim piratima o kojima smo slušali i gledali filmove mnogo puta. Ubisoft zasad čuva detalje o kampanji, ali su izjavili da uskoro očekujemo puno više detalja i prikaz cijele kampanje. Igra izlazi tek na jesen 2018. godine, a ukoliko volite more, pomorske bitke i ribanje iznutrica s palube broda ne zaboravite se registrirati za betu.

Nenad_87
2017 Lip 26 08:01:14 AM
Odlicna vijest. Nadam se samo da kampanja nece tu biti samo reda radi i da ce se potruditi da bude duga i zanimljiva.
Ulogiraj se da bi komentirao.