SNES Mini popravlja jedan bitan nedostatak svog prethodnika

Super Nintendo reizdanje svakako je priča dana u gaming krugovima.

Napisao  Utorak, 27 Lipanj 2017

Nintendo je prošle godine povlačio zbilja odlične poteze. Prvo je s Pokemon GO aplikacijom podignuo cijelu planetu na noge, da bi zatim s NES Mini reizdanjem 8-bitne konzole iz 1983. probudili nostalgiju igrača, a sebi osigurali milijunsku prodaju. Trend dobrih poteza nastavio se kasnije s Super Mario GO aplikacijom i novom Switch konzolom, a sve su to potezi koji su podignuli kompaniju iz višegodišnje letargije.

Bit dobrog poslovanja je u tome koliko ćeš sitnih uspješnih koraka napraviti, to vrlo dobro znaju u Kyotu, stoga je jučer predstavljen projekt koji je u startu predodređen za uspjeh – Super Nintendo Mini koji je odmah zatim razvalio internet. Reizdanje ove 16-bitne konzole s početka 90-ih očekuje se u listopadu po cijeni od $80 s predinstaliranom 21 igrom.

Dužina je problem

Međutim, jedna stvar nam je svima bila posebno iritantna kod prošlogodišnjeg prethodnika – NES Mini, a to je dužina kabela kontrolera, odnosno njegova kratkoća. Naime, cca 90cm dužine jednostavno je bilo prekratko, trebalo je doslovno sjediti pred TV-om, stoga izvrsno zvuči informacija koju je prenio The Verge, a to je da bi kabel trebao biti bitno duži. Čime je Nintendo adresirao jedinu bitnu manu reizdanja svojih konzola.

Također, bitno je napomenuti kako u paketu stižu dva kontrolera, tako da smo za $80 dolara pokriveni zaista na svim poljima.

CroZac_Drake
2017 Lip 27 04:08:51 PM
Sad se čeka da za koju godinu dobijemo PS1 mini.
Milicevic87
2017 Lip 27 04:20:43 PM
Zar nije bolje napraviti wireless controller?
Icek™
2017 Lip 27 06:08:13 PM
Quote:

Sad se čeka da za koju godinu dobijemo PS1 mini.

Pozlatile ti se riječi. To bi bila bomba, mini sivonja.
Ulogiraj se da bi komentirao.

Aktualno