Redatelj Preya i osnivač Arkanea napušta studio nakon 18 godina

Raphael Colantonio nam je uz Arkane isporučio igre koje ćemo pamtiti.

Napisao  Srijeda, 28 Lipanj 2017

Na službenim stranicama Bethesde dobili smo novu poruku od Raphaela Colantonioa koji je poznat po osnivanju francuskog studija Arkane, ali i po radu na značajnim igrama koje su izašle iz tog studija. Tu su igre poput Arx Fatalis, a kasnije i pod Bethesdinim vlasništvom popularni Dishonored i novi Prey koji je nedavno izašao.

Raphael je surađivao s legendarnim Harveyjem Smithom na originalnom Dishonoredu, a reboot Preya (našu recenziju čitajte ovdje) je u potpunosti bio projekt pod njegovim vodstvom.

RaphaelColantonio

Raphael Colantonio i Harvey Smith.

Raphael je poručio kako se nakon 18 godina želi posvetiti svom sinu, kao i stvarima koje su bitne za njegovu budućnost, te da je vrijeme za promjenu. U svojem postu na stranici piše kako je imao priliku raditi s najboljim suradnicima u industriji te se zahvalio ZeniMaxu (Bethesdi) zbog kojih su i postali svijetski studio jer su im omogućili da rade na njihovim najboljim igrama.

ZeniMax i dalje vjeruje u studio te će njihovu podružnicu u Austinu koja nam je isporučila novi Prey voditi Harvey Smith, a Raphael će ostati u Lyonu kako bi tranzicija novog menadžmenta prošla glatko. Colantonio se zahvalio svim fanovima i poželio sve najbolje Arkaneu, Bethesdi i ZeniMaxu.

Nema komentara (još)!
Ulogiraj se da bi komentirao.

Gamer on budget

  • 1