Konačno stiže zatvorena beta za Escape from Tarkov

Taktička pucačina apsurdne razine kustomizacije uskoro u rukama igrača.

Napisao  Srijeda, 28 Lipanj 2017

Razvojni studio Battlestate Games je objavio kako će ovog srpnja Escape from Tarkov započeti svoje zatvoreno beta testiranje, a ono će biti dostupno svim igračima koji su prednaručili igru ili koji će to obaviti do početka testiranja.

Zatvorena beta donosi četiri lokacije, Customs, Woods, Factory i novu lokaciju imena Shoreline. Dobit ćemo i novog trgovca, Peacemakera, koji će nuditi oružje i opremu sa zapada, bolje nagrade, lijekove, te raznovrsne predmete kojima igrači mogu trgovati.

Navedeni su i novi tipovi municije, te novi dijelovi za kustomizaciju oružja, a biti će uključena strojnica MP5 SMG. Ako steknete osjećaj da je Escape from Tarkov pretežak i nemilosrdan, onda će vas razveseliti sustav "Insurance" koji omogućuje igračima uplatu određene svote novca u igri kako bi mogli vratiti izgubljenu opremu nakon smrti.

Igra je doživjela brojna unaprjeđenja na polju optimizacije zahvaljujući najnovijoj verziji Unity pokretača koji bolje koristi mogućnosti DirectXa 11, te su unaprjeđeni sustavi animacija, opreme i pojedinačni moduli igre.

Najnoviji službeni video igranja možete pogledati ovdje, a moramo im priznati da igra djeluje atmosferično i realistično.

Wolf
2017 Lip 28 09:48:54 AM
Dakle beta samo za one koji su prednaručili, koja glupost. Šta nebi beta tribala bit tu da privuče one koji su nesigurni ili nove kupce
Chono7
2017 Lip 28 09:50:46 AM
Ne, to je otvorena beta, ovo je klasicna zatvorena beta, a nacin na koji se pozovu odredeni igraci ovisi o developeru.
viper89
2017 Lip 28 09:51:53 AM
Totalna glupost. Pogotovo za nedokazani studio. Koji je uopce point bete ako mozes samo pristupiti ako prednarucis. Glorified demo i preorder inicijativa. Zalosno je da se ekipu navlaci na betu sa preorderom, gade mi se takve stvari vise. Na stranu fancy grafika i animacije oruzja igra mi mirisi na fail. E sad, fino bi probali u beti na sta lici igra i developeri bi iskoristili input igraca da poboljsaju igru but nooooo.
Chono7
2017 Lip 28 10:20:49 AM
[member=46]viper89[/member] Pa kakvu je closed betu imao BF1?

A tebi je sve fail sto je novo.. Postao si poput iPhone elitista koji fura samo top brand i ne vidi nista okolo.
viper89
2017 Lip 28 10:24:02 AM
Ne kuzim usporedbu sa iphone elitistom ni zasto sam zasluzio to :D

paaaa BF1 je imao open betu, kao i svaka DICE igra
FicoLegend
2017 Lip 28 10:29:38 AM
:roll :roll :roll
viPhone :D
Chono7
2017 Lip 28 10:55:12 AM
[member=46]viper89[/member] pa imao je i closed betu.. Kako je islo pozivanje igraca? Ako vec usporedujemo AAA naslov s jednim ovakvim projektom
F_i_C_O
2017 Lip 28 11:51:45 AM
Quote:

Totalna glupost. Pogotovo za nedokazani studio. Koji je uopce point bete ako mozes samo pristupiti ako prednarucis. Glorified demo i preorder inicijativa. Zalosno je da se ekipu navlaci na betu sa preorderom, gade mi se takve stvari vise. Na stranu fancy grafika i animacije oruzja igra mi mirisi na fail. E sad, fino bi probali u beti na sta lici igra i developeri bi iskoristili input igraca da poboljsaju igru but nooooo.Istina, sad neznam koliko ja takvih kao što smo ti i ja , ali ja iz inata ne prednarucujem igre koje imaju takav prstup beta testiranju.

Ali ovdje ti je [member=111]Chono7[/member] donekle u pravu, pod donkele podrazumijevam da su i za bf1 isto samo odabranim korisnicima na mail slali beta kodove znači u pravu je da je zatvorena beta,  ali ne sjećam se da si morao preorderat igru da bi dobio early beta access ko što je to slučaj ovdje, manje više svim cod-ovima i sad i u destiny 2  :at:  :at:  :at:
viper89
2017 Lip 28 11:56:40 AM
bome nema sanse da vise preorderam za betu.

a bf1 je imao preorder betu isto closed. ali razlika je da su odmah najavili da ce biti kasnije i open za sve i svaku platformu. Ista stvar je sad i za battlefront. preorder for early access. Dakle bit ce open beta za sve kasnije, sad hebe mi se da igram 2 dana vise betu. Realno, svaka MP igra koja drzi do sebe mora imat pre launch open betu.

Koliko god Cliff B sere opcenito, za lawbreakers je bio u pravu kad je rekao da beta mora bit i to ranije da se stigne i nesto popravit a ne tjedan dana prije izlaska kao demo i preorder navlacenje.
maximalni
2017 Lip 28 12:09:09 PM
baš gnjusna praksa koja uzima sve više maha - ajmo (pro)dat ekipi demo, AKO prednaruče igru. fuj!

#ViperJeElita
Chono7
2017 Lip 28 12:31:47 PM
Ovo je cak i dobar potez s njihove strane. Par dobrih video materijala, nahajcat ekipu na temelju videa i puknut preorder ako zelis sudjelovati u closed beti. Open beta je nesto drugo i ona ce se isto dogoditi za Escape from Tarkov, to je sasvim uobicajen razvojni proces i nacin testiranja kod svih igara.
Ulogiraj se da bi komentirao.

Aktualno

 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6
 • 7
 • 8
 • 9
 • 10
 • 11
 • 12
 • 13
 • 14
 • 15
 • 16
 • 17
 • 18