Voljeli indie igre ili ne, ove dvije morate svakako odigrati!

Ne volite indie igre i muka vam je od njih? Nema problema. Niste jedini vjerojatno, ali ova dva naslova su bolja od puuno "velikih" današnjih igara!

Napisao  Srijeda, 28 Lipanj 2017

Osobno ne igram previše indie igre. Ne zato što mislim da su loše. Nisu sve, ali zaista ima i previše danas studija koji žele zgrnuti brzu lovu. Ako želite uskočiti u svijet indie igara, mirne duše bih vam mogao preporučiti dva dragulja ne samo indie, već cjelokupne gaming scene, a to su Limbo te Inside. Obje su plodovi i umne tvorevine genijalaca iz PlayDead studija. Limbo na Metacriticu ima prosjek ocjene od 90%, a Inside oko 92. Obje igru se mračne, tamne, jezive, zagonetne, ali fantastične atmosfere i igrivosti. Mene se Inside jako svidio što možete zaključiti iz recenzije.

Odlična vijest stiže za sve vas koji niste odigrali igru ili želite fizički primjer igre. Naime, 12. rujna u US, odnosno 15. rujna EU stiže fizičko izdanje ovih dviju igara. Za Limbo i Inside te kolekcionarski poster i karticu izdvojit ćete $29.99/£19.99 što za ove dvije igre zaista nije previše. Kažem, ne morate voljeti indie, ali ove dvije igre su zaista posebne. Igre će u fizičkom izdanju biti dostupne za Xbox One i PS4.

Nema komentara (još)!
Ulogiraj se da bi komentirao.