Xbox One X toliko je moćan da mijenja i fiziku igranja!

Ne samo da će grafika na Xboxu One X biti najbolja od svih konzola,  nego će sistem biti sposoban pomaknuti granice fizike objekata u igrama!

Napisao  Srijeda, 05 Srpanj 2017

Znamo već svi da će Xbox One X biti strašna zvijer. Definitivno najmoćnija konzola današnjice čiju pravu snagu u igrama tek trebamo vidjeti. Neke od najimpresivnijih igara sajma su se upravo i vrtile na Xboxu One X kao što su Anthem ili novi Assassin's Creed. Osim što svi znamo da nova Microsoftova konzola na grafičkom polju radi sirove i surove snage ima najveći potencijal, nećemo samo vidjeti poboljšanja u tome segmentu. Phil Spencer šef je Xbox divizije i u zadnje vrijeme kako se bliži izlazak konzole otkriva sve više detalja. Naime, Phil je rekao da ne gledamo Xbox One X samo kroz oči grafike, nego da je konzola sposobna za puno veće stvari.

Osvrnuo se da već sada developeri iskorištavaju snagu konzole za unaprijeđenje i poboljšanje fizike objekata u igri što je jako velika stvar. Od manjih stvari poput savijanja i nihanja trave na vjetru do mnogo kompleksnijih stvari u igrama. Kako on sam kaže Xbox One X sposoban je igraćim svjetovima udahnuti novi život i način interakcije s igračem. Sjetimo se samo što nam je Half-Life serijal dao po pitanju fizike u igrama. Nadamo se samo da će developeri zaista iskoristiti sav potencijal koji će Xbox One X ponuditi. Prvenstveno tu mislimo na Microsoftove developere koji rade na velikim i nenajavljenim AAA igrama. Xbox One X izlazi 7. studenog i koštat će £449.99/$499.99.

Planirate li kupiti sebi jedan?

 

Nema komentara (još)!
Ulogiraj se da bi komentirao.