Desetkovan tim koji radi na nastavku Lords of the Fallena

Poučeni iskustvom iz Sniper Warriora 3, studio je odlučio povući drastične poteze.

Napisao  Srijeda, 05 Srpanj 2017

Lords of the Fallen 2 je najavljen još 2014. godine, odmah nakon izlaska jedinice, a ambicije CI Games studija su bile velike. Željeli su povećati opseg igre, poboljšati sve nedostatke prethodnika, unaprijediti mehanike igranja i naravno stvoriti vizualno još ljepši naslov.

Tijekom razvoja nešto se promjenilo u politici kompanije, a nedavno javno priznanje kako je njihova igra Sniper Ghost Warrior 3 bila preveliki zalogaj za studio, dodatno je potaknula vodstvo na povlačenje dratičnih promjena.
Tomasz Gop, jedan od članova tima, je radio na prvom nastavku i dobrim dijelom na drugom Lords of the Fallenu, a nedavno je otpušten s projekta.

"Ne radim više na projektu zbog redukcije u veličini tima, redukcije u opsegu, budžetu i pristupu poslovanju. Gotovo dvije godine sam naporno radio na nastavku i nismo ni u jednom trenutku napustili koncept i viziju u razvoju. Radio sam na nečemu i bio sam 100% fokusiran na posao, a iz toga nije proizašla nikakva igra."

Gop je priznao kako je Sniper Ghost Warrior 3 bio primarni projekt studija i da je zbog njega "patio" razvoj Lords of the Fallena 2, a loša prodaja igre je isto jedan od razloga zašto se kompanija nalazi u ovakvoj situaciji gdje se moraju raditi rezovi na gotovo svakom segmentu razvoja.

Nema komentara (još)!
Ulogiraj se da bi komentirao.