• PC
  • XONE
  • PS4

PlayerUnknown's Battlegrounds

DATUM IZLASKA: 21.12.2017.

IZDAVAČ: PUBG Corporation / Microsoft Studios (XONE)

DEVELOPER: PUBG Corporatio

ŽANR: Battle Royale

PlayerUnknown's Battlegrounds sigurno izlazi ove jeseni

Još samo da izmjene naziv igre kako ne bi lomio prste na svakoj vijesti.

Napisao  Četvrtak, 06 Srpanj 2017

PUB (PlayerUnknown's Battlegrounds) je doživio nevjerojatan uspjeh u Early Access fazi na Steamu, te u samo 3 mjeseca dostigao brojku veću od 4 milijuna prodanih primjeraka. Igrači su jednostavno ludi za ovim battle royale MMO naslovom, a razvojni studio obećava puno toga do izlaska završnog proizvoda.

Međutim, postoje brojni igrači koji kategorički odbijaju kupiti igru dok ne izađe završna verzija, a nitko im ne osporava to pravo s obzirom na igre poput Star Citizena, Life is Feudala između ostalih.

U nedavnom intervjuu za Rock Paper Shotgun glavni čovjek igre, Brendan Greene, je izjavio kako ne očekuje da Early Access faza traje duže od 6 mjeseci, što bi značilo da će igra izaći ove jeseni na radost brojnih igrača.

Greene ističe kako je razvoj igara vrlo težak proces, a njima je bilo puno lakše zbog odabira pokretača Unreal, iza kojeg stoji 40 ljudi zaduženih samo za njegov razvoj. Dotaknuo se studija Daybreak i Bohemie koji su se odlučili na razvoj vlastitog grafičkog pokretača, što je rezultiralo daleko težim razvojnim putem.

Neki igrači su izjavili kako nema šanse da PUB izađe za 6 mjeseci, a tom je prilikom Greene rekao da prihvaća izazov, da rade kao tim i da je to sad pitanje časti, te obećava da će PUB biti završen u tom periodu.

Nema komentara (još)!
Ulogiraj se da bi komentirao.

Gamer on budget

  • 1