• PS4

God of War (2018)

DATUM IZLASKA: 20.4.2018.

IZDAVAČ: Sony

DEVELOPER: Santa Monica Studio

ŽANR: Akcijska avantura

Pripremite hrpu maramica, novi God of War biti će brutalan, krvav i emotivan!

God of War nikada nije bila igra za djecu. Puna je krvi, letećih iznutrica i svih djelova tjela. Novi God of War biti će sve to uz jednu bitnu promjenu - Kratos ima sina koji mu je sve na svijetu!

Napisao  Petak, 07 Srpanj 2017

Da, Kratos neće nikada osvojiti titulu za tatu godine. Koliko smo samo s njim ubili neptrijatelja i beštija sam Kratos (Bog jel') zna. I uživali smo svaki puta u komadanju neprijatelja. God od War igre pune su i seksa i razvrata. Voljeli smo i to. Vjerujemo da će i ovaj God of War biti pun svega, ali raduje nas što ovaj puta važan dio igre je Kratosov sin Atreus. Otac i sin u avanturi kojiu ćemo sigurni smo - zauvijek pamtiti. Ako vas to sve pomalo podsjeća na The Last of Us u pravu ste. Ne, God of War neće biti The Last of Us iz mnogo razloga, no uzor mu je The Last of Us odnos Joela i Ellie koje nas je sve oduševio i "razvalio". Mnogi od nas pustili su suzu odmah na početku igre, a dalje da ne pričam. Mnogima je The Last of Us najbolja igra ikada, a znaju to i kreatori novog God Of Wara koji su kako sami kažu crpili inspiraciju iz te igre. 

Ovaj puta možemo očekivati priču nabijenu emociju jer Kratos vodi sa sobom sina na putovanje koje nikada nije bilo osobnije i emotivnije. Priča će biti mnogo zrelija i osjećajnija nego ikada prije. Vidjet ćemo Kratosa u ulozi u kojoj ga ranije nismo vidjeli. Kako sami kreatori kažu vidjet ćemo osjećajnijeg Kratosa, ali nemojte se zavaravati vidjet ćemo itekako i starog, brutalnog Kratosa koji kolje sve pred sobom. Ovaj puta u borbi često će mu velika pomoć biti sin, pa smo saznali jedan novi detalj iz igre, a to je da će sin često baš kao Ellie u The Last of Us ocu pomagati u borbi ne bi li što lakše ubio neprijatelje. Dobili smo konkretan primjer gdje u borbi pritiskom na kvadrat, Atreus se penje na leđa neprijatelja i ispucava strijele u njegova leđa, a onda to koristi Kratos koji u luđačkom pohodu i naletu baca i zabija sjekiru u neprijatelja. Ovo je samo jedan primjer što će ovaj dvojac proći. Zaista očekujte epske scene u igri.

God of War izlazi 2018. godine. Kada pogledamo što sve izlazi iduće godine...auuuuuuuu! Divno ili je biti gamer!

 

Nema komentara (još)!
Ulogiraj se da bi komentirao.

Gamer on budget