• PC
  • XONE

Sea of Thieves

DATUM IZLASKA: 20. 3. 2018.

IZDAVAČ: Rare

DEVELOPER: Microsoft

ŽANR: Multiplayer akcijska avantura

Pripremite se za oluju svih oluja u Sea of Thieves

Studio Rare se posebno posvetio razvoju samostalnog sustava koji stvara oluje na moru.

Napisao  Petak, 07 Srpanj 2017

Sea of Thieves je bio jedna od glavnih igara ovogodišnjeg E3 sajma na Microsoftovoj konferenciji, a izdavač posebno vjeruje u uspjeh ove gusarske avanture u kojoj kooperativno iz prvog lica igrate s prijateljima na Xboxu i PCu.

U posljednje objavljenom videu Inn-side Story glavni dizajner igre, Shelly Preston, i glavna tehnička umjetnica, Valentine Kozin, razgovaraju o sustavu oluja i nevremena.

Ovo je posebno važan element igre, jer ćete većinu vremena provoditi na brodu u potrazi za novim avanturama. Valentine govori o tome kako će igrači odlučivati hoće li se upustiti u prolazak kroz srce oluje ili će odabrati duži put kako bi zaobišli gnjev majke prirode. Željeli su istodobno napraviti zastrašujuću prirodnu pojavu i nešto predivno što će povećati adrenalin svim igračima dok nastoje preživjeti putovanje kroz vjetar, kišu i valove.

Igrači će doslovno moći vidjeti kako vjetar mijenja smjer kiše i valova, prolazak broda kroz divlje more će biti težak ako nema nikoga za timunom, jer će valovi i struje nositi brod na sve strane. Valovi i kiša će natopiti gornju palubu broda, a realna simulacija vode će omogućiti prikaz prodiranja vode u trup broda, pa će igrači morati prazniti potpalublje kako ne bi doživjeli havariju.

I da, more izgleda jednostavno prekrasno u ovoj igri!

Nema komentara (još)!
Ulogiraj se da bi komentirao.

Aktualno