Ovogodišnji ljetni Games Done Quick event prikupio 1,7 milijuna dolara u humanitarne svrhe

Popularni streameri 7 dana su igrali bez pauze.

Napisao  Ponedjeljak, 10 Srpanj 2017

Games Done Quick organizacija već sedmu godinu za redom organizira maratonske streamove u svrhu prikupljanja humanitarne pomoći. Organizacija 7-dnevni maraton organizira dvaput godišnje, u vrijeme novogodišnjih blagdana i u ljetnom periodu, dok je ovaj posljednji, ljetni, probio sve rekorde.

Ovogodišnji ljetni Games Done Quick event trajao je punih 7 dana, gdje su se brojni streameri izmjenjivali i bez pauze obarali rekorde u prelaženju igara. Tako se na tapeti pronašlo oko 130 igara gdje je oboren zavidan broj svjetskih rekorda, od kojih ćemo izdvojiti Dark Souls (29:05), Super Mario 64 ( 1:41:40), Superhot (20:37), Half-Life (36:08) i je*eno izazovan Super Meat Boy (21:14).

Međutim, ono što je najvažnije, tokom 7 dana od donacija prikupljeno je 1,7 milijuna dolara od preko 30 tisuća donatora, dok donacije, iako je event završio, još uvijek pristižu. To je negdje za pola milijuna dolara više nego prošle godine, dok obaranje još jednog rekorda očekujemo već za šest mjeseci. Novac je otišao međunarodnoj humanitarnoj udruzi Liječnici bez granica.

Nema komentara (još)!
Ulogiraj se da bi komentirao.

Gamer on budget

  • 1