Prikazan dosad nikad viđeni gameplay za Total War: Warhammer 2

Početak bitke izgleda kao da je ispao direktno iz scene Gospodara Prstenova.

Napisao  Srijeda, 12 Srpanj 2017

SEGA je objavila novi video koji prikazuje čisti gameplay odnosno bitku u Total War: Warhammeru 2, a sukobljavaju se High Elf rasa protiv Lizardmen horde.

Vilenjake predvodi njihova moćna pješadija koju čine kopljanici sa štitovima, a ovom prigodom je SEGA prikazala i mali video unutar videa u kojemu se može vidjeti da će kopljanici imati različite varijacije štitova s obzirom na to kojem klanu pripadaju, što je svakako zgodan kozmetički dodatak.

Kao pomoć kopljanicima imamo i vilenjake s mačevima koji posjeduju mogućnost odbijanja protivničkih strijela, dok iznad njihove glave lebdi moćni Frost feniks, a sa njihove desne strane se nalazi jedina oklopna dalekometna jedinica vilenjaka koju čine vojnici s nekom vrstom baliste koja ispaljuje strijele.

U pozadini se nalaze naravno strijelci, iznad čijih glava lebdi Vatreni feniks, što vilenjake čini moćnijima od naše redakcije koja broji samo jednog nezamjenjivog Fenixa.

Bitka se odvija na mapi Mosquito Swamps, a imamo priliku vidjeti detaljniji prikaz u mogućnosti ove dvije rase, s time da razvojni studio ističe kako se radi o ranoj verziji igre, pa će elementi poput vizuala i statistika doživjeti promjene prije izlaska.

Kad smo već kod datuma izlaska, naveden je 29. rujan kao dan kada ćemo moći zaigrati ovaj pomalo neobičan Total War naslov s obzirom na tematiku.

Nema komentara (još)!
Ulogiraj se da bi komentirao.