• PC
  • PS4

LawBreakers

DATUM IZLASKA: 8.8.2017.

DEVELOPER: Boss Key Productions

ŽANR: FPS

USTUPIO IZDAVAČ: Nexon Corporation

PC igrači, zašto ne volite LawBreakers?

Nema izgleda ljubavi za čovjeka koji je radio na Unreal Tournamentu i koji je stvorio Gears of War serijal!

Napisao  Srijeda, 12 Srpanj 2017

Ako se uspjeh igre može predvidjeti po tome koliko je igrača igralo otvorenu betu crno se piše LawBreakersima, novoj igri Cliffa Bleszinskog. Ako vam njegovo ime ništa ne znači onda vjerojatno niste nikada igrali Unreal Tournament ili Gearse. Možda niste čuli za njega jer je par godina bio u mirovini i uživao u ogromnoj lovi koju je zaradio na Gearsima. Cliffi se odlučio vratiti s igrom koja nije Overwatch klon već se temelji na skillu igrača i frenetičnoj i ludoj akciji. O igri smo pisali nekoliko puta, pa ako ne znate o čemu je riječ svakako bacite oči na sljedeće poveznice.

Igra je generalno zaista naišla na pozitivne dojmove kako od igrača tako i kritike, ali nešto je trulo izgleda. Otvorena beta na PC-u počela je 28. lipnja (zatvorena dva dana ranije) i trajala je punih 8 dana. Beta je tempirana taman u vrijeme kada je Steam imao svoju veliku rasprodaju što je trebalo pomoći igri da dođe do što više igrača, no očito nije uspjela. Zabrinjavajuće je što je betu u sat vremena igralo najviše 7,5 tisuća igrača, dok je prosjek bio samo 3,5 igrača igrača po satu, i to za vikend. Takve dosta malene brojke rezultirale su time da se igra na Steamovoj listi najigranijih tjednih igara našla tek na 73. mjestu.

Simbolično, slične brojke je imao gotovo mrtvi Battleborn koji je pao na brojku 100 aktivnih igrača po satu. Pitamo se je li moguće da je LawBreakers mrtav i prije nego je izašao? PC igrači, zašto niste isprobali otvorenu betu? Manjak vremena, nezainteresiranost ili pak niste ni čuli za igru? LawBreakers izlazi na PC i PS4 za manje od mjesec dana, točnije 8. kolovoza kada ćemo i saznati ima li ljubavi za ovu igru.

 

AlexY
2017 Srp 13 10:32:26 AM
Pa ono, ako ćeš igrat Unreal, imaš Unreal Tournament 4 sa svim mapama iz prijašnjih Unreala...

Ako ćeš igrat Waifuwatch igrat ćeš to...

Ako ćeš igrat Kantera igrat ćeš to...

Ne da je konkurencija, nego je gužva u šesnaestercu.
Chaky
2017 Srp 25 01:33:20 PM
Bas to sto pise AlexY.
Battleborn ubio krivi tajming (Overwatch), a igre nisu toliko slicne koliko se misli.
Zacudujuce Paladins bolje prolazi od BBa.

Vjerujem da ce Quake imat bolju prodju od Lawbrejkersa.
Flipper
2017 Srp 25 02:14:20 PM
Čini mi se koliko sam vidio da je otvorena Beta dostupna i na PS4.

Poslano sa mog Redmi Note 4 koristeći Tapatalk

Ulogiraj se da bi komentirao.