Nema Ni no Kune II, odgođen za 2018. godinu!

Pa ljudi moji, još nam jednu igru odgodiše u 2018. godinu! Nova žrtva odgađanja je dugoočekivani RPG Ni no Kuni 2: Revenant Kingdom! 

Napisao  Četvrtak, 13 Srpanj 2017

Što da vam napišem u vijesti u kojoj moram pisati opet o odgodi jedne igre koju smo željno čekali? Ode sve u 2018. godinu. Već me strah koliko će dobrih igara iduće godine izaći da mi je kasno već sada početi čuvati lovu za sve hitove. Jesam li lud ako vam kažem da krenete već sada u štednju? Nisam. 2018. bit će puna novih i odgođenih hitova. Razlog odgode ovog neodoljivog dragulja iz tvornice Levela 5 je taj što FFA Facebook stranica nije još skupila 15 000 lajkova! Sporedni razlog je taj što developerima treba još vremena za poliranje igre, a sve radi nas jer nam žele pružiti igru kakvu zaslužujemo.

Igra je originalno trebala izaći u studenom, a novi datum je 19. siječnja 2018. godine. Ako ste se bojali da će igra imati nekakav isforsirani multiplayer, budite mirni. Naime, igrin direktor Akihiro Hino rekao je da je krivo shvatio pitanje na E3-ju kada je rekao da će igra imati MP. Dakle, nema multiplayera u Ni No Kuniju II što pozdravljamo jer ovo je prvenstveno singleplayer igra. Eto, ne znam što ćete igrati ove godine i jeste li previše razočarani, ali u svakom slučaju pogledajte specijalnu poruku za nas i vas koju ima Level 5.

I kako im sada zamjeriti? Nikako.

Tzereen
2017 Srp 13 06:14:50 PM
2018 će biti za bankrot ako si gamer koji iole drži do sebe...
Icek™
2017 Srp 13 06:19:24 PM
Preživjet ćemo tih par mjeseci, samo neka Kuna bude na razini jedinice.
Ulogiraj se da bi komentirao.

Gamer on budget

  • 1