Militantni admiral Stukov je najnoviji lik u Heroes of the Storm

U najmanju "ruku" izgleda zanimljivo!

Napisao  Četvrtak, 13 Srpanj 2017

O velikoj nadogradnji popularne Blizzardove igre Heroes of the Storm smo pisali relativno nedavno. Iako je s nama već dvije godine, Blizzard neumorno izbacuje novi sadržaj. Nove heroje dobivamo praktički svaka 3 tjedna, a posljednji protagnosit je izuzetno zanimljiv. Alexei Stukov je imao težak život, a još težu smrt. Bio je izdan, izbačen u svemir, oživljen i zaražen zerg mutacijom zbog čega sada ima izuzetno veliku ruku. Pazite se! Pa pogledajmo njegove skillove:

Trait

  • Bio-Kill Switch - aktivirajte kako biste detonirali sve njegove viruse (pozitivni "Healing Pathogen" liječe metu, negativni "Weighted Pustule" oštećuju i usporavaju)

Stukov 04

Osnovne mogućnosti

  • Healing Pathogen (tipka Q) - liječi metu over time, a ujedno se širi s mete na metu ako su dovoljno blizu (radi i na samom igraču, ali se ne širi na metu koja već ima aktivan patogen)
  • Weighted Pustule (tipka W) - oštećuje i usporava metu over time
  • Lurking Arm (tipka E) - neprekidno provlači svoju ruku na lokaciju gdje napravi Silence i konstantnu štetu (ne troši manu, a traje dok se ne prekine ili odustane)

Stukov 03

Herojske mogućnosti

  • Massive Shove (R) - Stukov produžuje svoju ruku, te ako naleti na metu, odguruje je skroz dok ne nalete na zapreku na mapi (izgleda zaista urnebesno)
  • Flailing Swipe (R) - Stukov šamara tri puta ispred sebe, svaki put sve većim zamahom

Stukov 01

Detaljnije o admiralu Stukovu i njegovim mogućnostima pogledajte i na službenom Blizzardovom videu.

Nema komentara (još)!
Ulogiraj se da bi komentirao.

Gamer on budget