Prednaručite Need for Speed Payback i dobit ćete – ekskluzivan dim guma

Jedino iritantnije od ovakvih poteza izdavača su klikbejtovi na FFA.

Napisao  Ponedjeljak, 17 Srpanj 2017

Da, istina je. Igre su u zadnjih 15 godina značajno su uznapredovale, dok im je cijena ostala praktički ista. Budžeti za razvoj se, pogotovo kod AAA igara, iz generaciju u generaciju podebljavaju, povećavaju se i apetiti velikih dioničara, stoga izdavači zajedno s developerima iz godine u godinu na sve maštovitije načine pokušavaju izvući dinar više iz naših džepova. No dobro, ne želim sad biti dosadan i pretvoriti ovo u još jednu dosadnu kolumnu.

Ekskluzivni bonusi unutar igara za kupce koji prednaruče igru prije izlaska već su ustaljena praksa, međutim, Electronic Arts je s novim Need for Speedom otišao korak dalje. Tako će igrači u Australiji ako plate igru prije izlaska dobiti ekskluzivan... dim! I to "platinasto plavi", pa će vaš automobil prilikom paljenja guma dobiti još atraktivnije konture, obavijen novim dimom. Oduvijek sam želio ekskluzivni dim za svoje gume.

dim.jpg

Jedino draže od platinastih trofeja nam je platinasti dim kod paljenja guma.

Ok, malo smo napuhali priču, uključen je i set "platinastih" automobila, međutim, da je ekskluzivan dim guma pomalo bizaran – tu smo u pravu.

Icek™
2017 Srp 17 11:08:01 AM
Eksluzivni dim nije najtužnija stvar u cijeloj ovoj priči, već ljudi koji će baciti pre-order radi tog dima  :D :D :D
ThaUrban
2017 Srp 17 11:20:21 PM
Bacio si ga Icek !! ??
Icek™
2017 Srp 17 11:35:18 PM
Dvoumim se između N4S ili CoD  :D
Veigue
2017 Srp 18 09:26:28 AM
Dok se neki zabavljaju dimom, drugi (daleko razvikaniji i popularniji) nisu u stanju napraviti normalan pogled iz kabine. Ako me razumijete.
Chaky
2017 Srp 25 10:44:19 AM
Jebga, mali je vidio reklamu na youtubeu neki dan. Preorder pada kad-tad, bez obzira na dim.
Ulogiraj se da bi komentirao.

Gamer on budget

  • 1