Nakon tri godine igranja, igrač je producirao Destiny oproštajni video uz koji ćete zasuziti čak i ako niste igrali

Farewell Destiny.

Napisao  Ponedjeljak, 17 Srpanj 2017

Iako nekim igračima gameplay mehanike, prezentacija, kao ni distribucija dodatnog sadržaja baš i nisu sjele, rezultati govore sami za sebe. Destiny je rušio rekorde po broju igrača u beta testiranjima, mjesecima je bio najprodavanija igra na konzolama ove generacije, dok su brojni igrači samostalno ostavili tisuće sati provedenih u igri. Nije laž, Destiny je bio (i još uvijek jest) vjerojatno igra koja je pružila najveći omjer dobivenog i uloženog kod ove generacije konzola. Ne toliko po količini sadržaja, koliko po njegovom pametnom dizajnu koncipiranom baš za kooperativno igranje, koji tokom igranja nije ostavljao dojam repetitivnosti. Da, mora im se priznati, Bungieovci su majstori zanata.

Upravo vam to može potvrditi većina članova naše redakcije, koja je u igri, bez pretjerivanja, ostavila na tisuće sati, te koja će vam u narednim danima prenijeti svoja iskustva iz nadolazeće Destiny 2 bete.

Kad nešto igraš svakodnevno gotovo tri godine, emotivno spajanje je neizbježno. Tako je Youtuber IVI producirao "oproštajku" od Destinyja, koja bi vam mogla, čak i ako niste bili strastveni igrač, izmamiti suzu u oku.

Nema komentara (još)!
Ulogiraj se da bi komentirao.

Gamer on budget

  • 1