• PC
  • XONE
  • PS4

PlayerUnknown's Battlegrounds

DATUM IZLASKA: 21.12.2017.

IZDAVAČ: PUBG Corporation / Microsoft Studios (XONE)

DEVELOPER: PUBG Corporatio

ŽANR: Battle Royale

Playerunknown's Battlegrounds ruši sve rekorde, postao popularniji od GTA 5

Pošast uskoro stiže i na konzole.

Napisao  Utorak, 18 Srpanj 2017

Znate li koja je najigranija igra na Steamu? To bi bila DOTA, koja još od ožujka ove godine drži jedan nestvaran rekord. Naime, čak 1,3 milijuna igrača igralo je popularnu MOBU istovremeno. Na ljestvici igara koje su imale najviše igrača istovremeno drugo mjesto drži Counter Strike: GO s 850 tisuća igrača, na trećem mjestu je, pomalo iznenađujuće, Fallout 4 s 472 tisuće, dok je do jučer četvrto mjesto držao GTA 5.

Da, kažemo do jučer, jer je upravo jučer pošast od igre Playerunknown's Battlegrounds dostigla (pre)bogati Rockstar s 382 tisuće igrača koji su istovremeno igrali igru. Nastavak je to trenda obaranja rekorda od strane ovog inovativnoga FPS-a, koji je u manje od tri mjeseca prodao preko 4 milijuna primjeraka.

Stiže i na konzole

PUBG, iako još uvijek u early access verziji, je prilično ispolirana igra, dok bi svoje puno izdanje trebao ugledati već ove jeseni. Također, igra je službeno u razvoju za Xbox One te bi trebala izaći do kraja godine, dok za PS4 verziju također znamo da je u planu, međutim, detaljnijih informacija još uvijek nemamo. Ipak, nagađamo kako bi PS4 verzija trebala biti dostupna u isto vrijeme kao i ona za Xbox, ili u najmanju ruku s manjim zakašnjenjem.

Nema komentara (još)!
Ulogiraj se da bi komentirao.

Gamer on budget

  • 1