Tko nakon ovoga ne kupi Titanfall 2, pravi je papak!

Titanfall 2 – najbolja igra koju nitko ne igra. Tako barem volimo reći za igru koja je genijalna u svakom pogledu i sve dodatno što dolazi za igru je besplatno. Što još želite više?

Napisao  Srijeda, 19 Srpanj 2017

Titanfall 2 nije niti ne pokušava biti Call of Duty u budućnosti. Rekli bismo da je upravo CoD probao postati Titanfall, a svi znamo kako je to prošlo. Ono što odvaja Titanfall 2 od hrpe drugih pucačina je apsolutna izvanredna kampanja koja je jedna od najboljih u zadnjih nekoliko godina kada pričamo o FPS igrama. Možda i šire. Multiplayer napucavanje u igri je apsolutno genijalno. Uz sve što sam nabrojao, ekipa iz Respawna održava igru svježom svojim konstantnim ubacivanjem novih stvari, i to potpuno besplatno. Stvari koje nam drugi developeri naplaćuju ovdje su potpuno besplatne. I opet slabo tko kod nas igra igru koja ima apsolutno sve što jedna FPS pucačina mora imati. Valjda volimo plaćati DLC-ove i poslije kukati?

Ekipa iz Respawna ne spava ni ovo ljeto, pa nam tako 25. srpnja ponovno stiže besplatni co-op mode nazvan "Frontier Defense" u kojem ćete skupa sa svojim "tajtan pajdašima" braniti mašinu pod nazivom Harvester. Neprijatelji stižu u 5 ogromnih valova, a svaki val je sve teži i teži. Znači, "horde mode" u prijevodu. Kako ubijate neprijatelje, tako dobivate lovu koju onda trošite kako biste ojačali sebe i ekipu prije početka novog vala neprijatelja. Nakon završenih pet valova zarađujete nadogradnje za Titana koji će ovim DLC-om za ovaj mode dobiti karakterističan Aegis ranking. Novi co-op mode bit će dostupan za početak na 5 mapa, a kasnije će biti dodano i više.

Ako vam i to nije dovoljno da se uvjerite u kupnju igre, od idućeg petka 28. pa sve do nedjelje 30. srpnja moći ćete Titanfall 2 isprobati besplatno na sve tri platforme. Biti će vam omogućen pun pristup MP igranju, trening misija i jedna misija iz kampanje. Igra je već sada snižena i ako volite igre s dobrom pričom, odličnim multiplayerom i hrpom besplatnog sadržaja, napravite si uslugu i nabavite ovu igru. 

Sve o Titanfallu 2 čitaj na FFA.hr

Chaky
2017 Srp 25 10:38:15 AM
Bas uzeo jucer za 25€ na Originu Deluxe verziju. Obicna je 20€. A upiknuo i BF4 za 5€, onako usput.
Ulogiraj se da bi komentirao.

Gamer on budget

  • 1