Demonsko ažuriranje 6.66 za Doom svim igračima besplatno donosi sav DLC sadržaj

Bethesda je odlučila svim igračima ponuditi besplatno ultimativno multiplayer iskustvo za Doom.

Napisao  Četvrtak, 20 Srpanj 2017

Veliko ažuriranje simpatičnog naziva 6.66 donosi novi multiplayer sadržaj, popravlja određene probleme, revidira sustav napredovanja, donosi novi sustav runa, te ono najvažnije, sav multiplayer DLC sadržaj je od sada besplatan.

Novi sustav napredovanja određuje kada i kako će igrači otključavati dodatna oružja, demone, opremu, te sve opcije kustomizacije igrača i njegovog oružja. Umjesto dosadašnje nasumične distribucije otključavanja, predmeti će se ubuduće otključavati kroz specifične zahtjeve levela ili kroz ispunjavanje određenih izazova u igranju.

Novi sustav runa zamjenjuje stari Hack Module sustav, što znači da će rune poboljšavati sposobnosti igrača, te mogu biti trajno opremljene, što nije bio slučaj s prošlim sustavom.

Promjenu je doživio i "ekran smrti" koji sada pokazuje i način na koji vas ne netko ubio, a ne samo njegovo ime. Važno je napomenuti kako će ovo ažuriranje resetirati sav multiplayer napredak na početak, dok će igrači veterani moći zadržati postojeća oružja, opremu, demone i vlastite opcije kustomizacije.

Potpunu listu promjena i svih novosti koje donosi ažuriranje 6.66 možete pročitati na sljedećoj poveznici.

Chaky
2017 Srp 25 10:23:08 AM
Respect!
Jos mi bilo cudno zasto mi se provjerava Doom na Steamu i skida silne GB :O
Ulogiraj se da bi komentirao.