PlayStation 4 konačno je dobio igru koja vam može pružiti fizički užitak

Naravno, uz pomoć DualShock 4 kontrolera.

Napisao  Subota, 22 Srpanj 2017

Kolega iz redakcije ovih dana izjavio je jednu istinu. Ako ste bili dovoljno sretni, pa se igrali u doba PlayStation 2 konzole, onda ste zaista mogli proživjeti sve moguće i nemoguće vrste igara. Od atraktivnih FPS-ova, preko bolesnih JRPG-va, do grindera i city buildera. PlayStation 2 je najpopularnija konzola svih vremena, s ogromnom lepezom igara, međutim, PlayStation 4 je na pravom putu da postane legitimni nasljednik.

Tako je upravo PlayStation 4 prva konzola koja vam može pružiti fizički užitak. I ne šalimo se. Još u travnju je izašla igra interesantnog naziva, Mr. Massagy, koja vam može pružiti užitak koji se može iščitati upravo iz naslova.

Naime, Mr. Massagy je jedna od onih igara za koje se zbilja zapitamo kako su završile na PlayStation Storeu, a radi se o prilično jednostavnom dating simulatoru. Dakle, možete birati između nekoliko cura, koje zatim zavodite, a uspješnom kombinacijom pomno biranih odgovora možete osvojiti ultimativnu nagradu – fizičko zadovoljstvo!

Vrijednost vašeg kontrolera upravo je porasla

Naime, umjesto da s curom završite u virtualnom krevetu i gledate se u prilično neuvjerljivom grafičkom snošaju, po postizanju "cilja" developer je prilično maštovito isprogramirao DualShock 4 kontroler da vibrira u određenom ritmu vibracija. Same vibracije, kada prislonite kontroler uz tijelo, trebale bi vam pružiti fizičko zadovoljstvo, odnosno olakšanje. Baš kako je i prikazano u traileru. Da mehanika igre "pali" zasigurno može potvrditi ocjena od glorioznih 4,5 od 5 zvjezdica onih koji već uživaju u igri.

Igra se zasad može kupiti jedino na američkom Storeu, i to po cijeni od samo $5. Rekli bismo – jeftinije od nekih drugih solucija primanja fizičkog zadovoljstva. Međutim, jedino što nas sputava da ovu igru svrstamo kao kandidata za igru godine je to što ne postoji platinasti trofej. Ne možeš igru bez platine uopće razmatrati. Međutim, baš se pitamo kakva bi to bila platinasta masaža. Hmm...

AlexY
2017 Srp 22 02:59:23 PM
L E W D
Veigue
2017 Srp 22 11:18:28 PM
Dobar OST. Jel' ga skladao Rom di Prisco?
Ulogiraj se da bi komentirao.

Gamer on budget