Stiže nova velika PlayStation 4 nadogradnja, prijavite se za testiranje

Nadogradnja 5.0 samo što nije stigla.

Napisao  Ponedjeljak, 24 Srpanj 2017

Nakon što je prošla nadogradnja pod 4.5 oznakom donijela podršku za učitavanje igara s vanjskih tvrdih diskova, custom wallpapere i još mnogočega drugog, vrijeme je za nešto novo. Nešto novo i nešto divlje skriva se iza oznake 5.0, međutim, osim prijave za testiranje o samoj nadogradnji službeno ne znamo ništa drugo.

Što nas čeka?

Međutim, neslužbeno se šuška o tome kako će sistem notifikacije biti ponovno kompletno prerađen, dok ćemo moći birati izgled istih (nadamo se i povratku starih – crnih notifikacija).  Promjene bi trebale doći i na samo korisničko sučelje, gdje bismo trebali dobiti mogućnost "pinanja" igara na početni ekran, bez obzira igramo ih ili ne. Međutim, nama možda i najatraktivnije zvuče glasine o unaprijeđenju PlayStation trgovine, gdje bi se konačno trebale implementirati "wish" liste do samog kraja, prema uzoru na Steam, a trebali bismo konačno dobiti i prave kategorizacije i lakšu pretragu naslova unutar Storea. Ipak, mi se najviše nadamo konačno mogućnosti promjene PSN imena, iako se ovaj put ne šuška toliko o tome.

Testiranje nove, 5.0 nadogradnje kreće uskoro, gdje bismo odmah zatim trebali dobiti i službene novosti. Kako biste sudjelovali u beta testiranju dovoljno je prijaviti se ovdje, a onda biste za nekoliko dana trebali dobiti mail ako ste primljeni u betu.

 

Nema komentara (još)!
Ulogiraj se da bi komentirao.

Gamer on budget

  • 1