• PC
  • PS4
  • XONE

Dying Light

DATUM IZLASKA: 25.1.2015.

IZDAVAČ: Warner Bros

DEVELOPER: Techland

ŽANR: Kooperativni survival

Dok nas neki deru s mikrotransakcijama, Dying Light dobiva godinu dana besplatnog sadržaja

Jedna od najboljih igara ove generacije iz dana u dan postaje sve bolja.

Napisao  Ponedjeljak, 24 Srpanj 2017

Ako pitate autora ovog teksta, Dying Light je svakako igra koja konkurira za mjesto najbolje igre generacije. Možda nema neku prezanimljivu priču, možda nema produkciju kao Witcher ili Mass Effect, međutim, radi se o jednom od najzabavnijih kooperativnih iskustava ove generacije, što je svakako zaslužilo svoje mjesto na listi.

Iznenađujuće, Dying Light koji je izašao početkom 2015. godine uspio se istaknuti iz mora sličnih naslova zombie tematike i otvorenog svijeta, i to prije svega inovativnim gaming mehanikama. Tako su autori Dead Islanda, nakon što im je oduzeto pravo na razvoj nastavka tog serijala, razvili potpuno novu igru, s parkour mehanikama, koja je u novoj igri potpuno uklonila mušice navedenog serijala, te ispolirala svaku moguću komponentu igre.

Nove lokacije, questovi, oružja...

Impresivan grad Haran i njegova okolica odličan su poligon za kooperativno tamanjenje zombija, a danas, dvije i pol godine kasnije igru aktivno igra preko pola milijuna igrača na svim platformama. Upravo ta spoznaja natjerala je developera Techland da nagrade svoje vjerne igrače, i to ni više ni manje nego s 10 DLC paketa koji će tijekom naredne godine stizati u igru.

Novi DLC-i bi tako trebali donijeti različite vrste novih neprijatelja, nove lokacije, nove questove, dok će igra dobiti i vlastitu socijalnu platformu za povezivanje igrača. Također, nevezano za novi sadržaj, developeri će i dalje nastaviti raditi na optimizaciji igre i njezinih mehanika. Dakle, Dying Light s godinama je sve popularniji.

Nema komentara (još)!
Ulogiraj se da bi komentirao.