PlayStation Plus nastavlja s ubojitom ponudom besplatnih igara za kolovoz

AAA igre nastavljaju napadati PlayStation Store!

Napisao  Srijeda, 26 Srpanj 2017

Ovaj mjesec smo se plašili u izvrsnom Until Dawnu te smo igrali igru prijestolja u Telltaleovoj izvedbi Game of Thronesa. Nakon podosta tmurne atmosfere, idući mjesec odlazimo na godišnji u talijansku tiraniju Just Causea 3 gdje ćemo se boriti protiv zlog diktatora Sebastiana Di Ravella. Poznavajući kaotičnu akciju serijala, ne sumnjamo da će igra biti pravi hit ponude za kolovoz.

Isto tako ćemo posjetiti i gusarska mora osamnaestog stoljeća u ekspanziji možda i najboljeg nastavka Assassin's Creed serijala. Riječ je o ekspanziji za Black Flag naziva Freedom Cry koja nas baca za kormilo broda poznatog nam kapetana Adewalea, donedavnog prvog časnika Edwarda Kenwaya. Riječ je o samostalnoj ekspanziji stoga vam nije potreban četvrti nastavak serijala već možete odmah doživjeti nove avanture u nimalo opasnome Animusu.

That's You, prošlomjesečni kviz ovaj mjesec ostaje kao bonus naslov za PS4, dok ćemo na prošlogeneracijskom PlayStationu moći zaigrati Super Motherload te Snake Ball. Vlasnici Vite moći će zaigrati Downwell i Level 22. Ove naslove moći ćemo zaigrati već 1. 8. što znači da vam je preostalo nekoliko dana da kolekciju popunite prošlomjesečnim naslovima i pripremite se za nove pohode na platine!

ikral
2017 Srp 27 06:40:05 AM
Lepo. Jest da ih imam ali lepo.
Milicevic87
2017 Srp 27 09:37:58 AM
Super ponuda. 3 ili 4 mjeseca ovakve igre u godini i plus je isplativ.
ZoNTrA
2017 Srp 27 10:03:25 AM
JC3 imam, ali necu se zalit posto sam dobio dosta igri koje nemam u prijasnjim mjesecima. Ovaj AC ce valjda biti kvalitetan posto nisam igrao Black Flag.
AlexY
2017 Srp 27 11:39:34 AM
Downwell bi trebao biti Cross-Buy, topla preporuka. Odlična, a sitna igra.
Ulogiraj se da bi komentirao.

Gamer on budget