EA potvrdio da novi Battlefield igramo iduće godine!

Možda i ranije nego što smo mislili EA nam je potvrdio da radi na novom Battlefieldu!

Napisao  Ponedjeljak, 31 Srpanj 2017

EA i Dice se valjaju u novcu, a posebno dobro ide Battlefiled serijalu. Battlefield 1 koji je izašao prošle godine zaigralo je dosad više od 21 milijun igrača, a igra se i dalje jako dobro prodaje. EA je prošli tjedan održao sastanak za svoje investitore u kojem je predstavio rezutata poslovanja koji su i više nego impresivni. Nama zanimljivije od čistih brojki i pustih milijuna jest potvrda EA CEO-a Andrew Wilsona koji je potvrdio da je nova Battlefiled igra već u razvoju i stiže iduće godine.

Više detalja zaista ne znamo, pa možemo samo nagađati radi li EA u suradnji sa studijima u vlasništvu nekakav Battlefiled kao što je bio Battlefiled: Hardline, ili pak Dice radi na pravom, punokrvnom nastavku. Želje igrača su Bad Company 3, a mnogi žele Battlefiled vidjeti u Drugom svjetskom ratu koji je ponovno aktualan. Pogledajte samo novi CoD koji nije dočekan na nož, nego svi jedva čekaju ponovno odigrati WWII tematiku. Što vi želite? Battlefield u budućnosti ili povratak u prošlost?

 

Icek™
2017 Srp 31 04:56:53 PM
Bad Company 3 u prvoj pustinjskoj oluji sa co-opom u stilu Desert Storma. Eh, to bi bio vrh :)
Deadwalker
2017 Srp 31 05:00:40 PM
Vrlo vjerojatno WW2 tematika. Igra bi ujedno bila i nadogradnja "jedinice", sada dok je trend povijesnog ratovanja opet aktualan.
19Marksman89
2017 Srp 31 06:16:23 PM
WW2,to zelim a to ce i biti.Nije tesko pogoditi politiku.Sa Bf1 su imali muda otic u proslost i pogodili,cak toliko da su konkurenciju natjerali da izbaci Cod WW2.I sada kad CodWW2 stavi karte na stol ovi ce im se opet sa Battlefield WW2 igrom popisat po zubima.
Chaky
2017 Kol 01 09:04:07 AM
19Marksman89 aka Prophet :D
Ulogiraj se da bi komentirao.

Gamer on budget