• PC
  • PS4
  • XONE
  • Switch

FIFA 18

DATUM IZLASKA: 28.9.2017.

IZDAVAČ: Electronic Arts

DEVELOPER: EA Canada

ŽANR: Nogometna simulacija

Sutra nam stiže hrpa gameplaya i novih stvari za FIFA-u 18!

Ima li ove godine kakvih većih promjena ili je sve isto kao lani, sutra ćemo puno toga vidjeti, zaključiti i biti pametniji!

Napisao  Ponedjeljak, 31 Srpanj 2017

FIFA 18 izlazi za manje od dva mjeseca, a slabo smo do sada vidjeli pravog gameplaya. Čak ni E3 nije zadovoljio igrače koji su očekivali saznati puno više detalja. Sutra bi trebali doći svi na svoje budući da nam EA sprema otkrivanje novih detalja za FIFA 18 Ultimate Team, FIFA 18 Icons te možda i najbitnije – hrpu novog gameplaya. Vjerujemo da ćemo sutra saznati i više informacija o demou koji stiže uskoro. O tome što nam sve novo donosi FIFA 18 smo već pisali, pa svakako pročitajte tekst.

Ako ste znatiželjni kao i mi onda svakako sutra pratite EA Twitch kanal na kojem u 19:15h po našem vremenu počinje detaljno predstavljanje igre. Stream pratite ovdje. Što očekujete od ovogodišnje FIFA-e? Velike i značajne promjene ili istu stvar kao prošle godine? Igra na sve moguće platforme (da, i na X360 i PS3) izlazi 29. rujna. Do tada će valjda i Neymar preći u PSG, a Coutinho u Barcelonu.

Nema komentara (još)!
Ulogiraj se da bi komentirao.

Gamer on budget

  • 1