• PS4
  • XONE

Red Dead Redemption 2

DATUM IZLASKA: 26.10.2018.

IZDAVAČ: Rockstar

DEVELOPER: Rockstar

ŽANR: Western akcijska avantura

Nikako da se Take Two očituje oko toga hoće li Red Dead Redemption 2 izaći na PC-u

Dragi Lastane, meni je PC zabavan, humorističan, vibrantan, detaljan, sposoban i velik.. Ali ipak preferiram konzole. Jesam li ja trudna..ovaj normalna?

Napisao  Četvrtak, 03 Kolovoz 2017

Lastan - "Ma jesi dušo, samo si vjerojatno sponzoruša.". Kako drugačije objasnit to brljavljenje oko toga hoće li Red Dead Redemption izaći na master race platformi?

Stav izdavača Take Two-a je taj da je PC super platforma za igra kao što su Civilization ili možda Xcom, dok za ostale igre možda baš i ne. Ovisi sve od naslova do naslova. Take Two na svojoj konferenciji za objavu kvartalnog izvješća nije propustio nahvaliti PC kao odlično, veliko i bitno tržište koji im je od velike važnosti te će se fokusirati na njega.

Međutim, kada se postavi pitanje na koje svi žele znati odgovor - hoće li i kada izaći Red Dead Redemption 2 na PC-u? - CEO Strauss Zelnick uspješno izbjegava odgovoriti na to pitanje i "prebacuje lopticu" na to da sve vijesti takve vrste će doći iz Rockstara. Njemu i T2 je trenutno bitan izlazak igre te su uzbuđeni radi toga.

Na internetu se uglavnom, uz uobičajena negodovanja, pretpostavlja da bi RDR2 mogao imati sudbinu izlaženja baš kao GTAV. Dakle, prvo konzole, a za pokoju godinicu i PC. Živi bili pa (nadam se) doživjeli.

Deadwalker
2017 Kol 03 09:13:55 AM
Normalno da hoće, Rockstar je na PC-u s posljednjim GTA-om fino omastio brk.
Ja ću doduše zaigrati igru na Xboneu, na najboljoj konzoli u najboljoj rezoluciji.
Wolf
2017 Kol 03 09:18:28 AM
Po dosadasnjoj praksi nece ga bit za PCu.

A i nebi volija samo radija Emilovog komentara..
Ulogiraj se da bi komentirao.