.hack//G.U. Last Recode će imati potpuno novi 4th Volume

Ovo je totalno neočekivana vijest!

Napisao  Nedjelja, 06 Kolovoz 2017

Da se podsjetimo, .hack//G.U. Last Recode je remaster kolekcija od 3 PlayStation 2 igre pod nazivom Rebirth, Reminisce, Redemption. Barem je to dosada trebalo biti tako dok u Weekly Famitsu nije otkrivo da će biti i potpuno novi vol. 4 napravljen za Last Recode.

Pripremite se za ime tog dijela! Spremni? .hack//G.U. vol 4 će se zvati - Or Dreams of Snakes that Connect the World. A mislili ste da Dragon quest ima divlja imena podnaslova? Dakako, ovo je Japanski prijevod. Lokalizirana verzija će sigurno imati prilagođeniji i možda smisleniji naziv prilagođen zapadnjacima.

dotHack_LR_Ovan.jpg

Vol 4. se nastavlja na završetak događaje u Vol 3. kada je prošla godina i 3 mjeseca od posljednjeg Haseovog logiranja na World R:2. CC korporacija najavljuje gašenje servera njihovog MMORPG-a 31.12.2018. godine radi rpeviše problemak oji se događaju na njima. Haseo je u međuvremenu pokušao potražiti Ovana gdje se dotični nalazi. Odlučuje se ponovo ulogirati na The World R:2 i spasiti Ovana prije nego se igra u potpunosti terminira kako bi ispunio obećanje prema njemu.

dotHack_LR_sword.jpg

Kada se Haseo vratio u svijet R:2 skužio je da je Ovan smrznut u golemi stalaktit unutar Lost grounda u špilji naziva Great Cave of Cua Holm. Neuspješan u naumu da razbije led i oslobodi Ovana, Haseo poziva svoje dosadašnje stare prijatelje u avanturu kojoj je cilj spasiti Ovana. Vol. 4 će predstaviti novog lika pod imenom Kusabira. Kusabira je misteriozna cura koja se odjednom pojavila pred Haseom i čini se da zna nešto o Great Cave of Cua Holm. Novost je da će Haseo imati novi, takovzvani 5th. form te novo pružje, Whip-sword. Stara družina koja će se također pojaviti su Silabus, Gaspard, Atoli, Shino, Alkaid i Tabby.

Ako nekog zanima kakva će biti Premium Edition i što će sve sadržavati, evo popisa:

hackLR_Premium_FFA.jpg

  • Game disk (Vol.1~3, novi Vol.4 i Terminal Disc)
  • Premium Disc Set (Sadrži originalni soundtrack, Innocent Call drama CD i .hack//G.U. Returner anime Blu-ray disk)
  • Secret File knjižica (Sadrži novonapisanu novelu .hack//G.U. Ragtime, i novi setting materijal za Vol.4)
  • Specijalno napravljena kutija

.hack//G.U. Last Recode će izaći u Japanu 1.11. za PlayStation 4 i Steam. Također se tu negdje očekuje da će izaći i za ostatak svijeta sa dual audio opcijom za Engleski i Japanski jezik te titlove na Engleskom, francuskom i Njemačkom jeziku.

 

 

Icek™
2017 Kol 08 08:36:15 AM
Ako su se potrudili napraviti četvrtu epizodu, ima nade da će i originalna kvadrilogija doći na PS4.
Ulogiraj se da bi komentirao.

Gamer on budget