• PC
  • PS4
  • XONE

Life Is Strange: Before the Storm

DATUM IZLASKA: 31.8.2017.

IZDAVAČ: Square Enix DEVELOPER: Deck Nine

USTUPILI: Sancta DomenicaDeck Nine

ŽANR: Avantura

Moći ćete igrati Life Is Strange: Before the Storm bez straha od spojlanja originala

Ukoliko niste igrali originalni Life is Strange, bit će vam svejedno koju igru započeti jer se ništa neće spoilati.

Napisao  Utorak, 08 Kolovoz 2017

Life Is Strange: Before the Storm je, kao što znamo, prequel tako da je bilo pitanje hoće li igra spoilati neke elemente priče koji se događaju u originalnom Life is Strangeu. Producent David Hein kaže da su igru napravili tako da se može započeti igranje bilo kojom igrom. Ako se krene prvo sa Before the storm, neće se ništa spoilati iz priče oeiginala, a ako se krene s igranjem originala, biti će fora susresti poznate likove i to je manje više to.

Before the Storm će imati "samo" 3 epizode, a ne 5 kao original te da će trajnost igre biti od 6 do 9 sati što će igru činiti kraćom. tako da, ako vam je originalna turska sapunica rastegnuta na 5 epizoda bila previše, došli ste na svoje. Ako je odgovor suprotan, žao nam je. Developerima je očito odgovaralo da tu količinu priče stave u njima odgovoarajući broj epizoda.

Što se tiče nekih bitnih promjena u performansama igre kod međugeneracijskih konzola, Davih Hein kaže jedino zasada da će igra na PS4 Pro i Xbox One X biti upscaleana na 4K rezoluciju. Osim za njih (i njihove "slabije" varijante), Life is Strange: Before the Storm će izaći i za PC za nešto manje od mjesec dana, točnije. 31.8. Pripremite se uskoro na novu dozu čudnog života prije nego izbije oluja!

Nema komentara (još)!
Ulogiraj se da bi komentirao.

Aktualno