Sjećate li se ovog igrača zalijepljenog za strop? Evo koja se priča krije iza toga

Bilo je to prije 15-ak godina na jednom uobičajenom LAN partyju.

Napisao  Četvrtak, 10 Kolovoz 2017

Ako imate pristup internetu jedno dulje vrijeme i pratite gaming, sigurno ste viđali sliku s naslovnice gdje biste vidjeli jednog od igrača kako visi zalijepljen za strop i igra skupa s ostalima. Bilo je to davne 2002. u podrumu jednog od člana tog tima u gradu Manson, Michigan. Autor te fotografije je Brian Schaeffer. Kao što se može vidjeti, bilo je to doba kada se naveliko igrao Counterstrike, a PC-i su bili bijeli kao i 17 inčni CRT monitori teški 100 tona.

ductape_LAN_1.jpg

Jedan od igrača koji je bio u timu te večeri kad su igrali, Tyler je došao na ideju da bi se selotejpom moglo nekoga zalijepiti za potporni vertikalni stup iznad njih, odnosno malo ispod stropa. Igrač po imenu Drew je zvijezda koju su tako postavili i zalijepili gore. No prvi put su ga samo omotali selotejpom zbog čega su mu se počeli javljati bolovi pa su ubacili jastuke ispod njega i zalijepili ga skupa s jastucima da može udobno visjeti sa stropa.

ductape_LAN_2.jpg

Zatim je ekipi palo na pamet da bace stolove na hrpu, približe jedan od PC-a kako bi i Drew, dok tako visi, zaigra s njima CS. Ništa nije bilo planirano, nego su ideje iskasale u toku. I tako je taj moment ovjekovječen fotografijama koje su kružile internetima. Sada se konačno zna što je prethodilo tome. Dakako, ekipa je sada već odrasla pa nisu više svi međusobno u doticaju, tako da bi bilo teško napraviti ponovno okupljanje i nabaciti još jednu LAN partiju takve vrste.

AlexY
2017 Kol 10 05:38:12 PM
Ta pizza izgleda odvratno :Đ
Ulogiraj se da bi komentirao.

Gamer on budget

  • 1