Na iznenađenje mnogih, Arma 3 dobiva novu ekspanziju koja se bavi zakonima ratovanja

Najpopularniji vojni simulator dobiva još jedno proširenje.

Napisao  Petak, 11 Kolovoz 2017

Bohemia Interactive već je dulje vrijeme na dobrom glasu kada govorimo o FPS žanru. Njihov Arma (Armed Assault) serijal svjetsku je slavu stekao drugim izdanjem i to zaslugom izuzetno popularnog moda DayZ, simulatora preživljavanja u svijetu prepunom zombija.

Arma 3 je trebala nadmašiti uspjeh dvojke, što je po većini i uspjela, stoga nije čudno da svako malo dolaze nova proširenja kako bi igrači kroz godine stalno dobivali novi sadržaj. Nakon što su nas počastili Marksman DLC-om te DLC-om koji dodaje još mlažnjaka i helikoptera, novi DLC - Laws of War - bavit će se često zapostavljenom stranom rata, onom zakonskom.

U novom proširenju morat ćete paziti kako djelujete. Civil u bilo kojem trenutku može istrčati, a na vama je da pravovremeno to primijetite i ne reagirate instinktivno. Isto tako, neke mete sklonište će pronalaziti u krcatim bolnicama što će automatski eliminirati metode napada iz zraka. Igrači koji odluče kupiti Laws of War dobit će mini kampanju koja prati pirotehničara IDAP-a, fiktivnog Crvenog križa, kako preživljava na prostorima uništenog Altisa tik nakon kraja ratovanja. Tako ćete biti zaduženi za pomaganje civlima te deaktivaciju mina koje su preostale na Altisu. Moći ćete dizajnirati vlastite letke kako biste širili propagandu ili davali nadu ljudima kojima treba pomoć. Bohemia nas je počastila i videom koji nam bolje prikazuje novosti koje donosi Laws of War.

Nema komentara (još)!
Ulogiraj se da bi komentirao.

Gamer on budget

  • 1