Da imate priliku, koje pitanje biste postavili Trevoru iz GTA V?

Trevor definitivno nije razočarao.

Napisao  Četvrtak, 17 Kolovoz 2017

 Da je GTA V jedna od najboljih igara svih vremena, to se slažemo. Istovremeno, da je priča prepuna klišeja i kao takva nije na razini koju očekujemo od jedne GTA igre – i to se slažemo. Međutim, moramo priznati, Trevor je jedan od najgenijalnije razrađenih likova ikada u igrama, te ga već danas možemo okarakterizirati kao kultnu imaginarnu personu. Tome je svakako pridonijela vrhunska izvedba Stevena Ogga, glumca koji je "dao dušu" Trevoru kao liku.

Nedugo nakon što je igra izašla 2013. godine posjetitelji Comic Cona imali su priliku postaviti pitanje upravo Stevenu Oggu. Dakle, što biste upitali čovjeka koji je odigrao jednu od najupečatljivijih uloga u igrama uopće? Naravno, zamolili biste ga da vas opsuje, točno onako kako bi Trevor u GTA opsovao bilo kojeg hipstera kojeg sretne na ulicama Los Santosa.

"Go fuck yourself"

Koliko uvjerljivo zvuči genijalna "Go fuck yourself" impresija Trevora dok u ruke uzima kameru gledatelja pogledajte ispod. Ovo je zasigurno dokaz koji ide u prilog tezi da kvalitetan glumac može napraviti značajnu prevagu po pitanju kvalitete prezentacije u videoigrama, pa makar se radilo i u vulgarnim "one-linerima".

Nema komentara (još)!
Ulogiraj se da bi komentirao.