Deep Silver će biti izdavač igre Shenmue III

Kažu da je Deep Silver pouzdan izdavač. Nadajmo se da će doista tako i biti.

Napisao  Četvrtak, 17 Kolovoz 2017

Nakon što su zdušno preskočili ovogodišnji E3 pod izgovorom da će se radije baviti razvojem igre pa predstaviti na nekom drugom eventu, Yu Suzuki i Ys Net ekipa su objavili kako imaju izdavača za Shenmue III. Izdavač će biti Deep Silver, game divizija njemačke kompanije po imenu Koch Media. Kažu da je Deep Silver brend od povjerenja koji je zaslužan za dovođenje brojnih japanskih naslova na zapadna područja (Shin Megami Tensei serijal). Time se Ys Net nada i očekuje da će Shenmue III doći u svaki kutak svijeta.

Zasad nema novih informacija o igri no službena izjava će se dogoditi kasnije tokom dana 17.8. pa možda bude nečega. Ako ne, uskoro će Gamescom pa će vjerojatno tamo Ys Net predstaviti igru i što su dosada napravili.

Apropo Gamescoma 2017 - Yu Suzuki će održati meet & greet u ovim razdobljima:

  • Srijeda, 23.8. u razdoblju od 18.30 - 19.30
  • Četvrtak, 24.8. u razdoblju od 12:30 - 13:30

Prostor gdje će se događati je public area hall 9.1 B011/C010

 

Shenmue3_Gamescom2017Update.jpg

Icek™
2017 Kol 17 02:43:21 PM
Pouzdan? Deep Silver je na glasu kao vrlo čudljiv izdavač, sa vrlo čudnim zahtjevima, koji znaju developere ubiti u pojam do te mjere da se ili povuku s projekta ili budu izbačeni. Sjeti se samo priče oko Dead Island 2.
No mora im se priznati da su izdali zavidan broj vrlo dobrih igara, opskurnih igara, čak i vrlo čudnih. Meni su dragi, jer imaju muda se uhvatiti igara koje drugi možda i nebi, koje možda i nisu financijski blockbuster.

Ulogiraj se da bi komentirao.