• PC
  • PS4
  • XONE

Biomutant

DATUM IZLASKA: 2018.

IZDAVAČ: THQ Nordic

DEVELOPER: Experiment 101

ŽANR: Akcijski RPG

Filmskim trailerom službeno najavljen BioMutant

Špekulacijama je došao kraj, jer THQ Nordic zaista izdaje novi IP.

Napisao  Utorak, 22 Kolovoz 2017

Nakon što smo pisali o glasinama kako će izdavač THQ Nordic izdati novi RPG imena BioMutant, pokazalo se kako su glasine bile istinite, te je na Gamescomu prikazan prvi trailer uz nekoliko osnovnih informacija što nas očekuje u igri.

Nekakva vrsta kuge uništava zemlju, a Drvo Života krvari iz korijena. Plemena su podijeljena, te potreban netko dovoljno jak kako bi ih ujedinio. Ovim riječima je najavljena okvirna priča igre, a s obzirom na izgled svijeta i likova, moramo priznati da zvuči zanimljivo.

Igru razvija novi švedski studio Experiment 101, a čine ga bivši zaposlenici koji su radili na Just Cause i Mad Max.

Glavni lik izgleda poput mješavine lisice i rakuna, a moći ćemo mijenjati njegove sposobnosti i njegov izgled. To ćemo raditi pomoću moćnih mutacija, bioničkih proteza i raznog oružja. Ono što je zanimljivo je mogućnost genetičke izmjene izgleda našeg rakuna, dodavajući mu primjerice kandže, bodljikavi rep ili krila. Dodatne modifikacije uključuju i telekinezu, levitaciju ili robotske udove.

Razvojni studio najavljuje borbu u realnom vremenu, kombinirajući sposobnosti glavnog lika, razna oružja i borbu prsa o prsa. Najavljene su i razne vrste letjelica, te ono najbitnije za jedan ovakav RPG, a to je kreativni crafting sustav pomoću kojega ćemo stvarati i modificirati oružja i opremu.

Igra bi trebala izaći u 2018. godini za PC, PlayStation 4 i Xbox One.

Chaky
2017 Kol 23 11:17:34 AM
Djeluje zanimljivo, sad samo da bude i realizacija na visini.
Ulogiraj se da bi komentirao.