Evo kako izgleda Monster Hunter: World u pokretu

IGN nam je donio 14 minuta čistog igranja.

Napisao  Srijeda, 23 Kolovoz 2017

Monster Hunter: World je peti nastavak u serijalu pod razvojnom i izdavačkom palicom Capcoma. Ovaj puta ćemo imati igru s daleko većim mapama, brzim tranzicijama između pojedinih zona odnosno regija, te mogućnost igranja kooperativno do 4 igrača.

Ovaj akcijski RPG naslov nas stavlja u ulogu lovca kojeg su unajmili istraživači, a sve kako bi ubio ili uhvatio velika čudovišta u svrhu istraživanja.

Tijekom borbe moguće je aktivirati razne alate preživljavanja, moguće je namamiti čudovišta u zamke ili čak okrenuti jednog protiv drugog, te na taj način iskoristiti pruženu distrakciju.

Igra djeluje brzo i zabavno, grafika je pristojna, te postoji određena doza destrukcije okoliša. Razni detalji na mapi omogućuju iskorištavanje određenih vještina i alata prilikom lova, a jedino što malo iskače iz cjelokupnog dojma je početni trening koji djeluje nekako nespretno i iritirajuće.

Monster Hunter: World bi trebao izaći u prvom kvartalu 2018. godine za PlayStation 4 i Xbox One, a nešto kasnije i za PC.

Nema komentara (još)!
Ulogiraj se da bi komentirao.