Star Citizen uvodi novu tehnologiju koja prenosi vaše facijalne ekspresije u igru

Ako ovo zaživi, onda streameri neće morati snimati sebe prilikom prijenosa uživo.

Napisao  Subota, 26 Kolovoz 2017

Cloud Imperium Games je sklopio partnerstvo s Faceware Technologies što je rezultiralo implementacijom direktnog prijenosa facijalnih ekpresija igrača u samu igru.

Tehnologija snima vaše lice i pokrete istog prenosi na lika u igri, s time da je studio onemogućio snimanje pokreta ako se neki drugi predmet pojavi ispred vašeg lica, poput vaše ruke ili primjerice kemijske olovke.

Cijeli projekt je u vrlo ranoj fazi razvoja i konačne implementacije, ali je svakako pomak naprijed i inovativna stavka u današnjoj industriji. Ova tehnologija bi trebala raditi na svakoj webkameri, ali za potpuno iskorištavanje svih mogućnosti potrebno je kupiti posebnu RSI kameru koja ujedno služi i kao detektor pokreta, koja se trenutno nalazi u fazi prototipa.

Osim toga, Chris Roberts i njegova ekipa su prezentirali dugoočekivanu alfa 3.0 verziju igre, koja bi trebala donijeti slijetanja na planete, dodatni sadržaj u svemiru, novi sustav "back-end" predmeta, trgovanje, automatske trgovine za kupovinu odnosno prodaju, te piratstvo. U najnovijoj verziji Star Citizena trebali bi vidjeti i redefinirano korisničko sučelje, poboljšanu mrežnu komponentu igre i dodatnu optimizaciju izvedbe.

Nema komentara (još)!
Ulogiraj se da bi komentirao.

Gamer on budget

  • 1