• PS4

God of War (2018)

DATUM IZLASKA: 20.4.2018.

IZDAVAČ: Sony

DEVELOPER: Santa Monica Studio

ŽANR: Akcijska avantura

U novi God of War uvodi se drugačija mehanika borbe

Sony je uvjeren da će novi nastavak oduševiti igrače.

Napisao  Ponedjeljak, 28 Kolovoz 2017

Svaka nova igra iz studija Santa Monica s omiljenim, ali okrutnim Kratosom u glavnoj ulozi donosila je nešto novo, a čini se da će tako biti i s najnovijim nastavkom koji bismo trebali zaigrati tek početkom 2018. Vidjeli smo najavni trailer i nešto gameplaya, no konkretno o samoj igri zapravo znamo veoma malo.

Kakva je to nova borba?

U Las Vegasu, u sklopu sajma GameStop Expo, dopredsjednik marketinške divizije, Asad Qizilbash, pričao je o promjenama u gameplayu i istaknuo da će se ista više fokusirati na obračun jedan na jedan ili ili jedan protiv dvojice. Ako znamo da smo u ranijim nastavcima bili suočeni s mnoštvom protivnika, čini se da bi u novom God of Waru mogli dobiti taktiziranje i malo više strateški pristup.

Visoko pozicionirani biznismen također je spomenuo da je tim developera usmjeren prema dobrom cilju i da će igrači biti oduševljeni kad jednom zaigraju ovaj svojevrsni reboot serijala.

Izlazak tek treba dočekati

Nakon sajma E3 mnogim igračima je God of War postao jedna od najiščekivanijih single player igara, a već i ptice na grani znaju da će, osim vlasnika PlayStationa 4, ostatak gamerske populacije ipak biti zakinut za mogućnost odigravanja jedne punokrvne AAA ekskluzive (ima na našem forumu nekoliko njih kojima ovo svakodnevno razvlači osmjeh na licima).

No, što je, tu je, nestrpljivo se čeka početak 2018. i izlazak novog God of Wara, a dotad možemo uživati u videu i čekati nove vijesti.

Nema komentara (još)!
Ulogiraj se da bi komentirao.

Gamer on budget

  • 1