Shenmue III će biti baš onakva igra kakvu smo zamišljali da bude

Yu Suzuki uvjerava kako ima sve predispozicije da Shenmue III bude podosta vjerna originalima.

Napisao  Četvrtak, 31 Kolovoz 2017

Ako ste igrali prva 2 nastavka i svidjela su vam se, vjerojatno ste bili u strahu da bi Shenmue 3 mogao biti podosta različita open world igra. Yu Suzuki smatra da način igranja i kontroliranje ne treba previše mjenjati jer bi to moglo unervoziti postojeće fanove. Dakako, on je uvijek za implementaciju novih ideja i prilagodbu novijem dobu.

Kada bi u postocima to izrazio, kaže kako nastoji Shenmue III držati 70% sličnim originalu dok ostalih 30% rezervirati za novotarije. Postotak je, dakako, podložan promjenama zbog novih koncepata koji bi mogli biti implementirani ako postoji šansa za to.

Kako je prošlo dosta godina od Shenmue II igre, Yu Suzuki također navodi kako je odgledao barem 800-tinjak filmova kao svojevrsni element proširenja vlastitih obzora. Time ujedno kaže kako originalno napisana priča, koja će u određenoj količini ostati nepromjenja, je evoluirala te je Shenmue III sada postala nova igra tijekom vremena.

Iako je budžet za igru manji, partnerstvo sa Deep Silverom daje Yu Suzukiju komfort u zaključivanju kako će napraviti igru da bude onakvom kakva fanovi žele da bude. Naravno, kreiranje open world igre košta puno love, tako da mora pažljivo odabrati koje stvari će ići u igru, a koje ne. A za drvene face likova prikazanih u traileru napominje kako je igra i dalje u ranoj fazi te definitivno nije finiširani prikaz igre.

Kako je igra odgođena za iduću godinu, valjda će facijalne ekspresije dotad postojati, a quick time eventi biti što manje prisutni. Ako niste znali, Yu Suzuki, odnosno njegova igra Shenmue I su krivi za QTE.

Nema komentara (još)!
Ulogiraj se da bi komentirao.

Gamer on budget

  • 1