Konačno smo saznali kada ćemo zaigrati In The Name of The Tsar DLC za Battlefield 1

EA ide direktno na Destiny 2 i Rainbow Six Siege.

Napisao  Petak, 01 Rujan 2017

EA je na službenoj Battlefield stranici objavio datum izlaska za njihov dugoočekivani drugi DLC za BF1. Francuski DLC smo igrali još u ožujku, a mnogi su zbog toga kritizirali EA i sporo izbacivanje novih ekspanzija. DICE je za novi In The Name of The Tsar DLC  pripremio najveći DLC dosad budući da imaju čak šest novih mapa. Tu je novi Supply drop mode, kao i hrpa novih oružja, vozila i dodataka. Ovaj DLC nam donosi i rusku vojsku koja će sadržavati ženske likove.

Nova zakrpa će ubaciti i HDR podršku u igru na svim platformama. EA je nedavno najavio i novo Revolution izdanje koje se prodaje po punoj cijeni i sadrži glavnu igru i premium pass za sve koje žele kupiti kompletno izdanje igre. In The Name of The Tsar će biti dostupan u utorak 5. rujna za sve koji imaju premium pass, a svi koji nisu premium članovi moći će zaigrati novi DLC dva tjedna kasnije.

Na FPS bojištu je sada vrlo napeto budući da DLC za BF1 dolazi istog dana kao i Blood Orchid DLC za popularni Rainbow Six Siege, a samo dan kasnije nam stiže i Activisionov Destiny 2.

19Marksman89
2017 Ruj 01 04:17:40 PM
Mape su odlicne i bas me veseli ovaj DLC
Ulogiraj se da bi komentirao.

Gamer on budget

  • 1