Nikad bolji i sadržajniji Dead Rising 4 stiže na PlayStation 4

Propustili ste Dead Rising 4, zombi survival otvorenog tipa koji je krajem prošle godine izašao za Xbox One, odnosno u trećem mjesecu ove godine za PC? Nema problema, najbolja verzija igre upravo stiže na vaš PlayStation 4.

Napisao  Petak, 01 Rujan 2017

Dead Rising 4: Frank's Big Package je službeno ime PS4 verzije ove igre, i kao što se implicira, radi se doista o ultimativnoj verziji. Osim osnovne igre, u paketu nam stižu svi dosad izašli DLC-i te novi mod zvan Capcom Heroes, koji omogućuje da protagonist Frank West nosi različita odijela poznatih Capcomovih likova koja mu uz to daju sposbnost izvođenja nekih ludih poteza po kojima su ti likovi poznati.

Capcom Heroes mod stiže također i u obliku besplatnog ažuriranja za Xbox One i PC, i to na dan izlaska PS4 verzije. A kada uopće izlazi Dead Rising 4: Frank's Big Package, pitate se? Datum izlaska je 5. prosinca, što znači da će okruženje u igri (snijeg) ponovno biti jako prikladno...ako snijeg padne, je li.

Do tada uživajte u traileru:

Osim rada na PS4 verziji, tvorac igre Capcom Vancouver trenutno radi na novom nastavku Puzzle fightera za Android i iOS.

Nema komentara (još)!
Ulogiraj se da bi komentirao.

Gamer on budget