Ako želite zaigrati zatvorenu betu Dauntlessa, onda morate nešto i kupiti

Ovo bi trebala biti u konačnici besplatna igra, koja ipak traži od vas novce kako bi testirali beta verziju.

Napisao  Utorak, 05 Rujan 2017

Studio Phoenix Labs je još 1. rujna omogućio igračima igranje zatvorene beta verzije Dauntlessa, a rok trajanja iste nije poznat, iako se nagađa da bi to moglo trajati 2 do 3 mjeseca.

Kako bi uopće mogli sudjelovati u beta testiranju, onda morate posjetiti sljedeću poveznicu, kreirati Dauntless račun i kupiti Founder's Pack koji vam otvara pristup igranju i koji vas čini jednim od osnivatelja igre, barem tako kažu kreatori.

Dauntless je igra inspirirana Monster Hunterom, a radi se o online kooperativnom naslovu gdje u ulozi jednog od lovaca nastojite ubiti veličanstvena čudovišta (Behemoth).

Svijet igre je koncipiran kao niz levitirajućih otoka, a upravo ta čudovišta prijete njihovom uništenju, stoga je jasno zašto morate krenuti u lov. Igru možete igrati kooperativno ili samostalno, a nagrade nakon lova pojedinog Behemotha se razlikuju ovisno o vrsti kojoj pripada, stoga će sustav unaprjeđenja opreme i oružja diktirati koji izazov ćete prihvatiti.

Chaky
2017 Ruj 05 10:42:43 AM
"Ovo bi trebala biti u konačnici besplatna igra, koja ipak traži od vas novce kako bi testirali beta verziju."

Da li je ovo za*ebancija ili ce stvarno biti f2p?
Chono7
2017 Ruj 05 11:50:40 AM
Bit ce F2P, samo ocekuj mikrotranskacije koje bi vrlo lako na pocetku mogle biti p2w, sve dok se ne pobune ostali igraci pa stave placanje samo na kozmetiku.
DarMar
2017 Ruj 05 01:07:12 PM
Vrlo zanimljiv pristup :D
Ulogiraj se da bi komentirao.

Aktualno