Fallout Shelter je krcat s preko 100 milijuna korisnika

Sve nedoumice o isplativosti i razlogu postojanja pretežno mobilne spin-off Fallout igre pale su u vodu s Bethesdinom objavom o broju Fallout Shelter igrača.

Napisao  Četvrtak, 14 Rujan 2017

Bethesda je danas objavila kako je Fallout Shelter, igra koja igrača stavlja u ulogu menadžera vlastitog Vaulta, nadmašila brojku od impresivnih 100 milijuna korisnika na svim platformama. Nadalje, zabilježeno je preko 7,5 milijarde sesija, dok su igrači utrošili preko 385 milijuna sati u igri.

Bethesda će ovu slavljeničku brojku obilježiti petodnevnim darivanjem koje počinje od sutra, 15. rujna. Tako će svakim narednim danom igrači koji se logiraju dobiti 10 dolara unutar igre u obliku plijena, Nuka Cola, specijalnih predmeta i kutija za ručak.

Fallout Shelter je nakon izlaska 2015. godine putem ažuriranja dobio brojne nadogradnje, od craftinga, scrappinga, do dodatnih soba, ljubimaca, i Fallout 4 likova. U isto to vrijeme Bethesda se trudi dodavati nove questove u kojem šaljemo stanovnike Vaulta u opasne špilje, napuštene Vaultove i zgrade, sve kako bi došli do još malo plijena koji će osigurati potrebno preživljavanje u radioaktivnoj pustari.

Nema komentara (još)!
Ulogiraj se da bi komentirao.