Destiny: Nova egzotična oružja najavljena za prosinac

Bungie se trudi zadržati igrače i najavljuje još promjena.

Napisao  Petak, 20 Studeni 2015

Bungie je u svom tjednom javljanju svojoj zajednici objavio da će s novim updateom najavljenim za prosinac doći i nova egzotična oružja. Dva nova exotica bit će ekskluzivna za Year Two igrače, dok će ostali biti oružja i oklopi koji pripadaju Year One opremi, ali prilagođeni likovima koji su dosegli 40. level. Neki od tih starijih egzotičnih stvarčica imat će "nekoliko iznenađenja skrivenih u razvojnom stablu".

Uz zanimljivu najavu novih oružja, Bungie je također potvrdio da 23. prosinca kreće Destinyjev program "Refer-A-Friend". Igrači koji su aktivni u ovom trenutku smatrat će se "Veteranima", a novi igrači koji će tek kupiti Destiny: The Taken King, bit će kandidati za "Referrale". Više detalja o ovom programu bit će poznato kad isti započne.

Još jedna objava stigla je od strane popularnog developera. Ponovno je riječ o istom ažuriranju, a odnosi se na promjenu karakteristika raznog oružje. Automatske puške dobit će veći "base damage", dok će isti smanjiti trenutno vrlo popularnim "pulsicama". "Hand cannoni" će dobiti poboljšanje u točnosti ciljanja, "fusionice" će također dobiti povećanje u šteti koju nanose. Na kraju, vjerojatno i najbitnije, sačmarice će dobiti nekoliko poboljšanja da bi se igrače potaknulo na borbu iz blizine.

ivansrna1983
2015 Stu 20 07:32:59 PM
Jel ti ovo još igraš?
maximalni
2015 Stu 20 11:07:45 PM
eeeej, pa di si srna!

malo sam prestao sad. fali mi još hard raid. čekam staru ekipu da se pridruži. srna, valsimot, gladiator, widman...
ivansrna1983
2015 Stu 21 09:28:15 PM
vrati se na tricu. čekamo mi tebe
Ulogiraj se da bi komentirao.