Novi NieR već je u razvoju?

Yoko Taro ponovno napada.

Napisao  Srijeda, 20 Rujan 2017

Square Enix je na svojoj stranici upravo objavio natječaj za zapošljavanje novog osoblja, Business Division 6, koji je vezan konkretno uz Dragon Quest i NieR kako traže dodatno osoblje i to za ni manje ni više nego novu NieR igru.

Poruke su objavili glavni i odgovorni voditelj NieR serijala, Yoko Taro, te producent serijala Yosuke Saito. Naime, traže se ljudi koji bi radili na scenariju igre, točnije na priči i dijalogu za „subquestove“ unutar igre, dizajnu NPC-ova i njihovim osobnim pričama te na opisu predmeta (itema) unutar igre.

Lijenost Yoka Tare je već opće poznata stvar, pa ne čudi što isti traži dodatnu radnu snagu, no zadovoljavajuće je čuti kako su kotačići nakon NieR: Automate (pročitajte našu recenziju) već u pogonu i kako se razvoj igre odvija ranije od očekivanog.

Veigue
2017 Ruj 20 12:32:18 PM
Najs.
Prijavio bih se i ja (da pišem opise predmeta), ali kako kad sam lijen.
Blade
2017 Ruj 20 12:36:23 PM
Quote:

Najs.
Prijavio bih se i ja (da pišem opise predmeta), ali kako kad sam lijen.


Type-3 Fists - Although they are imagined as a weapon, they are frequently used by Heat during gay anal fisting.
Veigue
2017 Ruj 20 12:38:42 PM
Nemoj, gej pornjave ima dovoljno u novom Wolfensteinu. Ne treba još i ovdje.
Kabegami
2017 Ruj 22 08:08:09 AM
Nadam se da je SE shvatio kako je za uspjeh Automate zaslužan i Platinum, pa se njihov angažman na svakom novom projektom vezanim za Nier podrazumijeva... :)

Volio bih vidjeti i novi Drakengard pod Platinumom... ili barem remake originala (što bi bilo razumljivo budući da je gotovo neigriv).
Ulogiraj se da bi komentirao.

Gamer on budget

  • 1