• PS4

Uncharted: The Lost Legacy

DATUM IZLASKA: 23.8.2017.

IZDAVAČ: Sony Interactive Entertainment

DEVELOPER: Naughty Dog

USTUPILA: PlayStation Hrvatska

Ne da vam se igrati, a voljeli biste saznati što se dogodilo u Uncharted: The Lost Legacy?

Imamo odgovor za vas - pogledajte film na YouTubeu.

Napisao  Ponedjeljak, 25 Rujan 2017

Nema nikakve sumnje da je Uncharted: The Lost Legacy izvrsna igra (ako ne vjerujete, pročitajte našu recenziju). No zamislite da se nađete u situaciji da želite prijateljima pokazati sve (dobro, nećemo pretjerivati, možda je “većinu” bolji izbor riječi) čari koje nudi spin off igra u kojoj nema omiljenog Nathana Drakea, a nemate vremena pred njima odigrati kompletan naslov (iako ni to ne bi bila loša ideja). Ili možda želite s boljom polovicom večer provesti pred ekranom, a sve aktualne filmske hitove ste apsolvirali? Ili ste lijeni zamarati prste i mozak nepotrebnim pokretima i operacijama?

Tu vam u pomoć priskače YouTuber Andy Gilleand (link na njegov YT kanal) koji je “napravio” film u kojem će vam u nepuna 4 sata sve biti objašnjeno. Istina, filmovi obično ne traju toliko dugo, ali je ono što vam se nudi sažeto, efektno i postiže svoj cilj.

Za pravo filmsko iskustvo samo su još potrebne kokice.

Moramo još napomenuti da na Gilleandovom YT kanalu možete pronaći i “filmske” verzije sva četiri Uncharteda, ali i igara kao što su Rise of the Tomb Raider, The Order: 1886, Middle Earth: Shadow of Mordor, neke Assassin’s Creedove i ostalo.

Nema komentara (još)!
Ulogiraj se da bi komentirao.

Gamer on budget

  • 1