• PC
  • PS4
  • XONE

Fortnite Battle Royale

DATUM IZLASKA: 26.9.2017.

IZDAVAČ: Epic

DEVELOPER: Epic

ŽANR: Battle Royale

Fortnite Battle Royale igra 7 milijuna igrača, u igru stigla nova velika nadogradnja

Iz Epica su ovo postignuće proslavili novom velikom nadogradnjom.

Napisao  Četvrtak, 05 Listopad 2017

Nakon čak milijun igrača prvi dan od izlaska igre, iz Epica su se na Twitteru pohvalili kako je u prvom tjednu igru preuzelo i igralo čak 7 milijuna igrača. Što je uistinu izniman uspjeh, neovisno o tome što se radi o besplatnoj igri. Čisto da povučemo paralelu, glavnom konkurentu PUBG-u trebalo je dva tjedna da dosegne brojku od milijun igrača.

Dakle, samo tjedan dana nakon izlaska u Fortnite stiže nova velika nadogradnja, koja je igru u vrlo kratkom roku po količini sadržaja približila jako blizu PlayerUnknown's Battlegroundsu.

Duosi

Kao što je i obećano, Fortnite Battle Royale dobio je svoj "Duos" mod, gdje u timu protiv drugih 98 igrača igramo zajedno sa samo jednim prijateljem. S prijateljima se moglo igrati i prije, ali samo u teamovima po četiri igrača, što je bilo pomalo nezgodno koordinirati ako niste mogli pronaći toliko prijatelja za igru. Tako smo bili primorani igrati zajedno s igračima koje nam igra dodjeli nasumično.

Dakle, najboljeg prijatelja pod ruku i u akciju. Trebati će vam određeno vrijeme za privikavanje, ali u dvoje je zabavnije.

Supply Dropovi

Baš kao i u drugim sličnim Battle Royale igrama, sada su i u Fornite sletili tzv. Supply Dropovi. Tako će vam u određenom trenutku kroz igru stići obavijest kako je iz zraka izbačen vrijedni paket opskrbe, a na vama je, ako to želite, da se uputite u nadmetanje s drugim igračima za njegov sadržaj.

Sadržaj Supply Dropova je vrijedan, često će se u njemu pronaći iznimno vrijedna oružja i itemi, ali će biti i prilično riskantno dokopati se njegovog sadržaja.

fortnite1.jpg

Ganjanje Supply Dropova donosi određene rizike. Prije svega tu mislimo na snipere koji vrebaju sa sigurne udaljenosti.

Prilagodba oružja

Ako je nešto očajno u ovoj igri, to su onda oružja. A budućnost ne možeš temeljiti nad najvažnijom komponentom igre, koja je ujedno i najlošije izvedena. Tako smo svjedočili "snajpanju" s pištoljima, dok su istovremeno jurišne puške totalno neprecizne i neupotrebljive na srednju do daleku udaljenost.

Ipak, sviđa nam se što su iz Epica odmah priznali da problem postoji, te su se promptno njemu i posvetili. Iako su na svojem blogu potvrdili kako to još nije to, odnosno da postoje mnogi elementi napucavanja na kojima se još treba poraditi, neka oružja sad u ruci leže prirodnije nego prije. Prvenstveno se to odnosi na pištolje koji više nisu premoćni.

Nema komentara (još)!
Ulogiraj se da bi komentirao.

Gamer on budget

  • 1